Passie Projecten - Zin in Zingen
facebook youtube divider zoeken agenda winkelmandje

Nieuwsbrief

U kunt zich via het onderstaande formulier inschrijven voor de nieuwsbrief.

Inschrijven
Uitschrijven
Ter beveiliging: vul in wat de kleur van gras is:
21:16, 21 september 2014
The photographs bonelg to me, James G. Mundie. Only the last photograph was taken at NMHM. The rest come from Museum Vrolik (Amsterdam) and Museum Bleulandinum (Utrecht).Look for my new "Cabinet of Curiosities" website coming soon (www.mundieart.com/cabinet).
door: BAXr4b4dyzXn
Even ter Herinnering

image
Beste zangers en luisteraars

Wij willen u eraan herinneren:

1. Het bijzonder Requiem van Fauré dat PassieProjecten uitvoert op 25 februari, met speciale aandacht voor de slachtoffers van de oorlog in Oekraïne.
Op 5 februari is de eerste repetitie. Als u wilt meedoen is het fijn als u zich nu aanmeldt om ook aan die repetitie deel te kunnen nemen. Aanmelden kan ook daarna nog. Requiem Fauré
 
2. En PassieProjecten voert – traditiegetrouw – op Goede Vrijdag een Passion van Bach uit. Dit jaar weer de Matthäus Passion - 7 april.
Hiervoor hadden we een vroegboek korting ingesteld die op 1 februari wordt omgezet in de ‘reële’ prijs: van € 70,- naar € 85,-
Was u toch al van plan mee te zingen, dan is het wellicht slim om nog gebruik te maken van de korting.
Matthäus Passion 2023

3. En het zou ook heel feestelijk zijn als er meer aanmelders komen voor de Jubileumdag op 13 mei. In verband met de voorbereidingen een beetje noodzakelijk om op tijd te weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen.
Jubileum Jubeldag 13 mei 2023

Vriendelijke groet
Team PassieProjecten.