Passie Projecten - Zin in Zingen
facebook youtube divider zoeken agenda winkelmandje

Reacties

Bach - Buxtehude - Fauré, zaterdag 24 feb 2024

Het spelen met koor en orkest van de Stichting Passieconcerten is een bijzondere ervaring dankzij Madeleine Ingen Housz, die er in slaagt om meer uit de deelnemers te halen dan ze zelf voor mogelijk houden. Herman Frijlink, altviolist
herman, maandag 26 februari '24

koorzang weekeind in de Weyst 19-21 januari

Wat een mooi zangavontuur was het onder de expressieve en energieke leiding van Madeleine, De uitleg, lichaamsoefeningen, vele soorten liederen e leuke groep zorgden voor een mooie reis, De inspirerende, plek en de hartelijke gastvrijheid van Sid en Nella die ons overheerlijke maaltijden serveerden met groenten uit eigen tuin maakte het weekend compleet.
Andriëtte, zondag 25 februari '24

koorzang weekeind in de Weyst 19-21 januari

Naast de complimenten voor de eigenaren van deze prachtige locatie, veel complimenten voor de warme , vakkundige begeleiding door Madeleine. De uitdaging om zoveel mogelijk los van het blad te zingen , is spannend en bevalt mij heel goed. Het is het loslaten, waardoor ik me meer opgenomen voel in de muziek.
Ineke Schouten, donderdag 15 februari '24

koorzang weekeind in de Weyst 19-21 januari

Ook al moest ik door omstandigheden wat eerder weg, ik heb genoten van dit weekend. Wat een fijne locatie. De beheerders deden er alles aan om het ons naar de zin te maken. Maakten nog een bordje warm eten voor ons apart, omdat we eerder weg moesten. Ik heb het zuurkoolrecept thuis ook gemaakt. Was bijna net zo lekker. Madeleine was enthousiast en kundig en gaf verrassende oefeningen die het zingen lichter maakte. Het waren heerlijk, inspirerende dagen en een volgende keer ga ik vast weer mee.
Wil Eiting, via Simone Evenhuis, donderdag 8 februari '24

koorzang weekeind in de Weyst 19-21 januari

Een heerlijk weekeinde gehad vol passie voor zingen en eten. Prachtige plek, geweldig verzorgd.
Irma, donderdag 1 februari '24

koorzang weekeind in de Weyst 19-21 januari

Het was een geweldige ervaring, dit weekend Alles werkte mee; een hele fijne locatie met schatten van beheerders, heerlijk eten, iedereen een eigen kamer En dan het zingen; Madeleine leidt de groep enthousiast en vakkundig; geeft veel goede informatie over de structuur van de muziekstukken, dit maakt het zingen goed ingekaderd Ik ga zeker de volgende keer weer meedoen!
Simone Evenhuis, donderdag 25 januari '24

koorzang weekeind in de Weyst 19-21 januari

Wat een fantastische plek is dit, en helemaal met die sneeuw en dat heldere weer...... Zingen, wandelen, binnen en buiten geweldig veel ruimte.... En bovenal , wat kunnen Sid en Nella koken !!! Met alleen maar eigen producten, grote complimenten voor jullie.
Ineke Schouten, donderdag 25 januari '24

koorzang weekeind in de Weyst 19-21 januari

Wat heerlijk, zo\'n heel weekend zingen met een groep vrouwen! De accommodatie was fantastisch, Sid en Nella bijzonder gastvrij en hun eten heerlijk! En door de afwisseling die Madeleine erin bracht, was het ook niet vermoeiend. Kirsten was als vrijwilliger al helemaal onmisbaar. Dank jullie wel, allemaal!
Joke Stahlie, maandag 22 januari '24

koorzang weekeind in de Weyst 19-21 januari

Het was een intensief weekend in de Weijst, waarna ik juist opgeladen weer thuis kwam. Prima cel, heerlijk eten, mooie wandeling, leuke mensen. Sportief, komisch, en vakkundig, resulteerde in een paar mooie liederen uitgevoerd in de kapel. Madeleine, met volharding in organiseren heb je weer een leuk project op de wereld gezet. Proficiat!
Carla de Jong, maandag 22 januari '24

Ha Madeleine, Marije en ik deden dit jaar voor het eerst mee en vonden de voorbereiding al fantastisch om te doen. We kenden het niet, maar hebben drie weken lang keihard geoefend voor de tenorpartij. Uiteindelijk kenden we het nagenoeg uit ons hoofd. De repetities vonden we ook heel plezierig, door jouw pittige aanwijzingen en aanpak. Op de dag zelf genoten we van de kerk en de prachtige solisten. Een minpuntje: ik hoorde mezelf niet zingen, tot mijn verbazing en een beetje teleurstelling. Ik heb nochtans best wat volume. Ik zou wel graag weer mee doen de volgende keer, maar wel als ik mezelf hoor zingen tijdens het concert. Heb je een tip? Bedankt voor dit mooie avontuur. Groeten van Rachel
Rachel, dinsdag 2 januari '24

Tranen en Troosten sept - nov 2024

Dank aan iedereen voor dit heerlijke project. Ik heb genoten van alle gezellige repetities en de slotdag, voor herhaling vatbaar! Erg leuk om ook cantates met een klein orkest erbij uit te voeren: dank voor hun inzet om ons te begeleiden en verder te luisteren naar de a capella delen. Nieuwe zangers voor een volgend project: welkom, meld je aan!
Kirsten Canté, zaterdag 4 november '23

Tranen en Troosten 10 sept - 29 okt 2023

Het was mijn eerste keer dat ik meedeed met deze fantastische groep zangers en musici. Wat heb ik genoten. Bedankt voor deze fantastische ervaring.
Margot, zondag 29 oktober '23

Mozart, Buxtehude vrouwenproject - zat 30 sept 2023

Hai allemaal, Nou een feestje vond ik de uitvoering. Dus 2x Mozart dubbel feestje. Maar ik weet uit ervaring dat 2x een mis uitvoeren in een katholieke kerk niet gewaardeerd wordt. Uit den boze eigenlijk. Het instuderen werd hectisch voor mij,(van sopraan naar mezzo) maar overleefd. Een volgende keer wil ik graag voor vrouwenkoor de Drei motetten van Mendelsohn\"\" (Pasen) uitvoeren! Dan doe ik extra mijn best van de partij te zijn. Verder alle lof voor Madeleine, met moed en doorzetting, ondanks alles toch iets moois neergezet te hebben. Zangerige groet Carla
Carla, donderdag 12 oktober '23

Mozart, Buxtehude vrouwenproject - zat 30 sept 2023

Beste Madeleine, Hierbij mijn reactie: ik vond het een goed idee om de mis van Mozart tweemaal te laten horen. Het weer-klinkt dan op een diepere manier. Het was weer fijn om mee te doen en na de verwarring in de loop van de voorbereiding toch iets heel moois neer te zetten. Dat is wel aan jou te danken. Merci! Met hartelijke groet, Anne-Marie Perquin
Anne-Marie Perquin, donderdag 12 oktober '23

Mozart, Buxtehude vrouwenproject - zat 30 sept 2023

Beste Madeleine, ik heb erg genoten van het project, en het 2 keer zingen beviel mij ook goed. Een volgende keer zou ik zelf toch wel kiezen om de 2e sopraan te zingen ipv de hoge alt stem. Voor volgend jaar zou ik zeker weer mee willen doen aan een dergelijk project. Wat betreft mijn grootste wens: nog een keer de hoge mis van Bach zingen, hoe vaker hoe liever, was eerder echt geweldig!
Annelies van Ede, donderdag 12 oktober '23

Mozart, Buxtehude vrouwenproject - zat 30 sept 2023

Dag Madeleine, Hartelijke dank voor je mailtje. Het was voor mij de eerste keer dat ik meedeed bij een van je projekten en toen het afgelopen was vond ik het best leuk. De mensen kenden hun noten bij aanvang van de repetities, wat noten-studie voorkomt. Heel prettig bij zo\'n kort projekt. Je zei al, dat het niet perfect zou worden, en dat klopte, maar de sfeer vond ik echt mooi, vooral ook toen de instumenten erbij kwamen in de fijne kerkruimte. Ik geloof dat de luisteraars best genoten hebben van 2 x Mozart. Voor mij had dat niet gehoeven, liever had ik gehoord, dat het orkest iets zou spelen. Ze verdienden de aandacht zeker. Succes met het lopende project en wellicht tot een volgende keer, hartelijke groet, joke feddema
Joke Feddema, woensdag 11 oktober '23

Mozart, Buxtehude vrouwenproject - zat 30 sept 2023

Ha Madeleine, Ik wilde je al steeds mailen om je te bedanken voor de inspanningen die je deed voor ons Moz-Bux project, dat zo plotseling onvoorzien op jouw bordje erbij kwam. Zoals ook bij jou was het hier tot nu toe erg bezet met andere dingen. Maar bij deze wil ik je zeggen dat ik heel blij was dat het door kon gaan en dat ik (na een pauze van een jaar) weer eens in een koor mee kon zingen. Ik vond het fijn om te doen, maar had bij de uitvoering sterk het gevoel dat we nog wel iets langer hadden mogen oefenen om de puntjes op de i te zetten. Drie gezamenlijke repetities vind ik wel mager, ook al heb je thuis de nootjes goed geoefend. Eén of 2 repetities meer had m.i. een bevredigender resultaat opgeleverd. Bux vond ik vooral heel mooi en daar had ik graag nog meer muziek van willen maken. De teksten zijn voor mij aangrijpend (Die Liebe Gottes veraendert sich nicht....!) en dat had ik graag nog iets meer willen kunnen beleven door met meer gemak gevoel in de muziek te kunnen leggen. Ook was voor mij de dag te lang. Zoveel uren voorafgaand aan het concert is voor mij geen goede basis om nog fit genoeg te kunnen zingen. Maar los van al deze bezwaren heb ik er geen spijt van en zou ik graag nog eens een vrouwenproject meedoen in de hoop dat we dan toe kunnen komen aan iets meer afwerking. Dus aan jou veel dank voor deze prachtige muziek, die nog altijd in me doorklinkt. Paula Teutscher, Driebergen.
Paula Teutscher, dinsdag 10 oktober '23

Mozart, Buxtehude vrouwenproject - zat 30 sept 2023

Hallo Madeleine, wat een leuke nablik en fotoos van het Mozart/Buxtehude project! Hoop dat je helemaal beter bent. Het tweemaal mozart zingen vond ik zelf een beetje jammer, de eerste keer was ik veel meer geconcentreerd dan de tweede keer. Net of je hersenenen zeggen, o ja, dat ken ik, dat hebben we al gedaan en minder opletten..Ook een soliste had daar volgens mij een beetje last van (of was misschien inmiddels beetje moe). Het was erg leuk al met al, en het kerkje is ook een hele fijne locatie om te zingen! Groetjes uit Enschede, Drien S.
Drien, maandag 9 oktober '23

Mozart, Buxtehude vrouwenproject - zat 30 sept 2023

Hallo Madeleine, het was een fijn, beknopt project en ook ik heb lekker gezongen.Zeker voor herhaling vatbaar. Twee keer Mozart zingen vond ik wat veel van het goede vanwege de lengte. Als een soort toegift een deel van Mozart herhalen of Buxtehude helemaal was voor mij een prima optie geweest. Tot ziens, Else
Else, zondag 8 oktober '23

Mozart, Buxtehude vrouwenproject - zat 30 sept 2023

Hoi Madeleine, een heel leuk project en fijn gezongen. Bijzonder hoe jij - en wij - dit hebben kunnen vormen tot \'samenzang\', echt fijn, en ik heb genoten van de solisten. Mijn \'fan\' vond het ook prachtig, 2x Mozart beviel mij goed, alsof je vrijer zingt de 2e keer en dat is ook zo waarschijnlijk, maar waarom eigenlijk? We mogen ons altijd vrij voelen om voluit te zingen ;-). Groet, Ellie Brundel
Ellie Brundel, vrijdag 6 oktober '23

Mozart, Buxtehude vrouwenproject - zat 30 sept 2023

Prachtige muziek, het was een lange dag, desondanks was het resultaat heel erg mooi. Een project vrouwenkoor is erg leuk om te doen.
Hennie Visser, donderdag 5 oktober '23

Mozart, Buxtehude vrouwenproject - zat 30 sept 2023

Echt een aanrader. Super leuk . Mooie lokatie en schitterende muziek . Groetjes Ina Frijns-Bart
Ina fFrijns-Bart, donderdag 5 oktober '23

Mozart, Buxtehude vrouwenproject - zat 30 sept 2023

Wat een heerlijk project was dit! Mooie muziek, voor het eerst 2e sopraan gezongen bij Passieprojecten. Herhaling van Mozart maakte het qua lengte voor toehoorders en zangers wat zwaar. Ik zie uit naar een volgend project voor vrouwenkoor.
Marjan Vernooy, donderdag 5 oktober '23

Jubileum Jubel-dag PassieProjecten zat 13 mei

Passieprojecten is MMM: Madeleine Maak het Mogelijk (en de hele groep, die daaraan meehelpt) Er is een ongedwongen sfeer waarin iedereen meer durft dan hij/zij ooit had durven dromen en dat maakt deze meezingconcerten bijzonder. Ik heb genoten van het samen muziek maken op de Jubeldag en voor mij was het ook erg leuk om weer eens fluit te spelen, dus tot de volgende keer!
Marjolein, dinsdag 16 mei '23

Matthäus Passion Amsterdam 2023 - Dominicuskerk

Vandaag voerden we met een enorme grote bezetting de Matheus Passion uit in Amsterdam . Een geweldig indrukwekkende en prachtige ervaring ! Bij deze mijn dank voor het bieden van deze gelegenheid om hier een bijdrage aan te mogen leveren, waar ik enorm van heb genoten . De organisatie , het repeteren en het mede invulling geven aan dit concert heb ik als zeer inspirerend ervaren . Complimenten aan jullie allen om dit zo voor elkaar te krijgen . Weet als voormalig bestuurslid van Flehite Sinfonietta hoeveel er bij komt kijken een concert met alle voorbereidingen voor elkaar te krijgen .
Marie Therese Vorstermans, zaterdag 15 april '23

Matthäus Passion Amsterdam 2023 - Dominicuskerk

Ja, voor mij was de uitvoering van de (hele) Mattheus in zo\'n grote groep en toch behoorlijk goed (voor zover ik dat kan beoordelen) en absoluut enthousiast, een mooie ervaring, mede dankzij de geweldige solisten en het goede (amateur!-)orkest, bedankt nog!
Irene van Langen, vrijdag 14 april '23

Matthäus Passion Amsterdam 2023 - Dominicuskerk

Hoi Madeleine, Ik vond het weer (3e keer) een indrukwekkende en prachtige belevenis. Jij neemt ons allemaal mee op een heel prettige manier. Voor mij is naast de prachtige muziek, het aangrijpende verhaal, het interieur van de kerk en de verbondenheid met koorleden en musici een onvergetelijke ervaring. Hartelijke groet, Cobi Weddepohl
Cobi Weddepohl, vrijdag 14 april '23

Matthäus Passion Amsterdam 2023 - Dominicuskerk

Och wat mooi om te lezen, Madeleine, dankjewel. Mijn zus Hilde en ik hadden je graag al meteen bij het weggaan willen delen in onze ervaringen, maar je was zo fijn in gesprek met anderen dat we onze woorden maar even hebben opgespaard tot deze mail. Wat we wilden zeggen was dit: voor ons beiden was dit misschien wel de allermooiste Bach-ervaring van ons leven, en dat wil heel wat zeggen! Op de een of andere manier viel alles zo ontzettend mooi op zijn plek. Er zat zoveel gevoel en dynamiek in koren, orkest. Elk van de solisten was van uitzonderlijke kwaliteit en zeggingskracht. De manier waarop ze elkaar soms subtiel aankeken, ’Jezus’ af en toe alleen in zwijgen naar voren trad, het was allemaal intens raak. Ik heb een grote reeks kippenvelmomenten ervaren. En, het mag luid en duidelijk gezegd, we zijn daarin schatplichtig aan het noeste vrijwilligerswerk van velen en sommigen in het bijzonder, maar bovenal aan jou. Achter en voor de schermen. De muzikale, expressieve, humorvolle, inspirerende manier waarop je ons aan de hand hebt meegenomen door dit prachtige avontuur, die maakt het allergrootste verschil. Door jou zijn wij allemaal samengekomen in die prachtige kerk. Door jou hebben we ons tot grote hoogte laten leiden (jaja, Hilde en ik zijn beide sopraan en ook wij twijfelden bij repetities nog wel eens of wij gezamenlijk de noten nog wel konden raken, maar we zongen ons uiteindelijk moeiteloos van hoge noot naar hoge noot). En jouw interpretatie gaf het ons zo vertrouwde meesterwerk nieuwe vertelkracht. Een groot cadeau om dit zo samen te mogen doen. Wij hopen vurig op vervolg en hebben ons al aangemeld voor de gespreksronde over de toekomst van de Passieprojecten. Voor nu: dankjewel Madeleine en alle anderen. Het was machtig mooi! Met dankbare groet, Herma Hulst
Herma Hulst, vrijdag 14 april '23

Matthäus Passion Amsterdam 2023 - Dominicuskerk

Dankzij je bezielende en verbindende leiding Madeleine ,was deze Matthaūs voor mij onvergetelijk. Het rechtstreeks uit het hart en ik voelde dat ook bij de solisten, orkest en medezangers. Ook de inleidende woorden van Jan van Aller raakten me. Een insmerende dag. Dankjulliewel allemaal. Volgend jaar weer.
Liesbeth Meijer, maandag 10 april '23

Jubileum Jubel-dag PassieProjecten zat 13 mei

Minimal music uit de Johannes-Passion ...? De aria: \"Mein teurer Heiland, laß dich fragen\" wordt gezongen door een bassolist met orkestbegeleiding waarbij de cellopartij de belangrijkste is. Verder zingt het koor er een koraal tegenin. Wat ik wel eens zou willen horen: Hoe klinkt dit stuk met enkel solist en cello?
Arjen Knibbe, maandag 10 april '23

Matthäus Passion Amsterdam 2023 - Dominicuskerk

Het was fantastisch. Voor mij was het de vierde keer en met stip de mooiste. De twee koren waren apart van elkaar opgesteld, daardoor kwam de mp veel beter tot z’n recht. Ik heb er van genoten. Hennie.
Hennie, maandag 10 april '23

Matthäus Passion Amsterdam 2023 - Dominicuskerk

Het was een heerlijk meezing-concert! Nu ben ik op zoek naar de naam van de inleider en zijn tekst. Die wil ik graag nog eens nalezen...
José, zondag 9 april '23

Matthäus Passion Amsterdam 2023 - Dominicuskerk

Madeleine, wat een pracht idee om ook eens een instrument op het podium te zetten! Ik wist wel, dat de cellopartij bij \"Komm, süßes Kreuz\" prachtig is, maar het is mooi om zoiets ook te ZIEN spelen.
Arjen Knibbe, zondag 9 april '23

Jubileum Jubel-dag PassieProjecten zat 13 mei

Ik zou mij graag opgeven voor 13 mei maar waar kan ik mij aanmelden en betalen? Groet Mieke van Roon
Mieke van Roon, dinsdag 4 april '23

Matthäus Passion Amsterdam 2023 - Dominicuskerk

Dank voor de prima goed georganiseerde en lekker enthousiast geleide en efficiënt verlopende oefendag. Ik ga geïnspireerd verder oefenen thuis en kijk uit naar as vrijdag.
toos Bedaux-Nooren, dinsdag 4 april '23

Matthäus Passion Amsterdam 2023 - Dominicuskerk

Leuk , inspirerend en het gevoel dat ik nu goed voorbereid ben voor vrijdag !
Annemiek, maandag 3 april '23

Matthäus Passion Amsterdam 2023 - Dominicuskerk

Beste Madeleine, Inmiddels heb ik de MP al een paar keer gezongen onder jouw leiding en ook deze keer was het weer heel verrassend: je uitleg over de opbouw van de muziek, hoe de muziek daarmee de tekst en \"het hele gebeuren\" tot uitdrukking brengt, ook de koppeling met de actualiteit..... met je manier van zingen ga je mee in het verhaal. De inzingoefeningen vond ik heel fijn. Ik kijk uit naar vrijdag! Hartelijke groet, Mechtild
Mechtild, maandag 3 april '23

Matthäus Passion Amsterdam 2023 - Dominicuskerk

Ik vond de studiedag heel zinvol en ook erg leuk. Achteraf gesproken was het daar ook handig geweest om een blokjesaanduiding op de stoelen te plakken, of een andere methode. Vanwege de grote opkomst, maar een opkomst die we niet precies van tevoren wisten. Maar we zijn eruit gekomen, iedereen zat, en toen werd het stil ;-)
Ellie Brundel, maandag 3 april '23

Matthäus Passion Amsterdam 2023 - Dominicuskerk

Ik vond het fantastisch! Heb 100 procent genoten van de dirigent. Vaart, humor, strengheid, tekstbeleving. Ik heb veel dirigenten gehad en was aangenaam verrast door deze.
Rachel, maandag 3 april '23

Jubileum Jubel-dag PassieProjecten zat 13 mei

Beste allemaal, Ik heb heel erg genoten van de meezing concerten in Utrecht. Vooral de Mattheus Passion!! Helaas is het voor mij niet meer te doen ivm mijn 83 jaar oud. Bedankt dat ik heb zo kunnen genieten van alles!!
Carla, maandag 13 maart '23

Jubileum Jubel-dag PassieProjecten zat 13 mei

Wat een geweldig idee. Ik zou heel graag meedoen. Helaas wordt mijn knie in april geopereerd. De revalidatie daarvan gaat vrij veel tijd nemen .Ik hoop dat het een groot succes wordt en wie weet als het voor herhaling vatbaar blijkt, kan ik een volgende keer ook weer meedoen, zoveel bekende stukken, die tot mijn bewaarde schatten zijn gaan behoren. Alle goeds voor jullie, Janny, MAdeleine, Peter en Gaia. Lydeke Sjamsoedin
Lydeke Sjamsoedin, donderdag 9 maart '23

Fauré Requiem in teken van Oekraïne

Hallo Madeleine, Ook ik vond het een bijzondere zangdag. De beide lezingen werden nuchter voorgedragen, maar daardoor waren ze zoveel indringender. En weer schoot ik vol toen we het Oekrainse lied zongen, zoals ik helemaal niet meer kon zingen toen ik het de allereerste keer wilde zingen. Ik heb heerlijk hard gestudeerd op Faure en net als jij ging ik de muziek steeds mooier vinden en ik vond, zelfs tussen de sopranen, dat het prachtig klonk. Ik heb genoten van de repetities, vooral de laatste met het orkest, waarbij ik de klankkleur van het orkest steeds mooier vond worden. Ook jouw manier van werken om een verbinding’ te maken tussen orkest en koor vond ik boeiend. Ik heb veel over dit stuk van Fauré geleerd. Ik heb grote bewondering voor je tomeloze inzet, zowel op de repetities, als op de uitvoeringsdag, vooral daar waar het soms maar niet goed wilde gaan. Maar het is goed gegaan!!!
Ineke, zaterdag 4 maart '23

Fauré Requiem in teken van Oekraïne

Hallo Madeleine, Dankjewel voor je email! Ik wil bij deze nogmaals mijn bewondering uitspreken voor het neerzetten van zo\'n concert met een -relatief- korte repetitieperiode! Ik heb erg genoten en veel geleerd van het meespelen in dit gezelschap. Ook fijn dat je alle links hebt gedeeld. De foto\'s die bij de mail zitten zien er ook erg mooi uit.
Doortje, zaterdag 4 maart '23

Fauré Requiem in teken van Oekraïne

Nog steeds ben ik onder de indruk van de bijzondere dag in het teken van de 1 Jarige oorlog in Oekraïne. De muziek van Fauré blijft nog steeds de hele dag in m\'n hoofd doorklinken, wat is dat toch? Ik had het ook na de Hohe Messe. Blijkbaar heeft het brein tijd nodig om muziek te verwerken. Ik wil iedereen en vooral Madeleine, ontzettend bedanken voor deze muzikale dag en hartverwarmende, verbindende ontmoetingen met mede zangers! Het voelde voor mij als een warm bad met zoveel aardige mensen omringd te zijn. Door omstandigheden kon ik me er niet toe zetten om het Requiem perfect te repeteren, maar mijn koormaatjes hielpen me om toch mee te kunnen zingen, nogmaals dank, o.a. Carla de Jong, daarvoor!
Lean Vermeulen, zaterdag 4 maart '23

Fauré Requiem in teken van Oekraïne

Beste Madeleine, Dank voor de mail en de geweldige organisatie van dit PassieProject. Het was voor mij de eerste keer dat ik mee mocht spelen. Ik heb veel van genoten van de hartelijke sfeer en de prachtige muziek! Hartelijke groet,
Richard, zaterdag 4 maart '23

Fauré Requiem in teken van Oekraïne

Beste Madeleine, Dank je wel voor jouw uitgebreide, enthousiaste reactie over de prachtige dag, afgelopen zaterdag. Ik ben het volledig met je eens dat het een bijzonder mooie, ontroerende, rijke en gevariërde dag was. Ook de aanloop met al jouw informatie en goed georganiseerde bijeenkomsten was geweldig. Grote dank en hartelijke groet,
Anne Marie, vrijdag 3 maart '23

Fauré Requiem in teken van Oekraïne

Dag Madeleine, Dank voor de organisatie en geweldige directie van Faure voor Oekraïne. Het was prachtig!
Annemiek, donderdag 2 maart '23

Fauré Requiem in teken van Oekraïne

hallo Madeleine, Dank je wel weer voor een heerlijke zangdag! Je begeleiding vond ik weer heel enthousiasmerend. Fijn, dat je ’s morgens zo precies de aandacht op de inzetten van Faure legde, dat hielp mij goed. Ook de andere twee liederen waren prachtig en gingen best goed. Ik vond het een mooi, uitgebalanceerd geheel in relatie met de aard van de bijeenkomst, stilstaan bij de inval in Oekraïne een jaar geleden. Ik vond het ook fijn dat het geheel niet te lang duurde. ’s morgens vond ik het wel koud in de kerk, waardoor ik mijn jas weer heb aangetrokken. Toen ging het wel. Dus ondanks dat het Requiem van Faure nieuw was voor mij vond ik de uitvoering (zeker ook door de prachtige begeleiding door het orkest en door de kwaliteit van de solisten) heel mooi en ben ik tevreden over mijn eigen bijdrage.
Marianne, donderdag 2 maart '23

Fauré Requiem in teken van Oekraïne

Met wat jaloerse blikken de foto,s van afgelopen zaterdag bekeken, helaas, ik was er niet bij! Maar ik \"proefde\" de sfeer.. Maar zeker genoten van de voorbereidende repetities. Afgelopen donderdag gevallen en breuk in spaakbeen, vandaar. Volgende keer beter! Met muzikale groet, Tineke
Tineke van der Berg, dinsdag 28 februari '23

Fauré Requiem in teken van Oekraïne

Dag allen, Wat was het gisteren een mooie en gedenkwaardige uitvoering! En wat een prachtige en passende muziekstukken.... Genoten; overigens ook van de repetities. Veel dank!
jolien, maandag 27 februari '23