Passie Projecten - Zin in Zingen
facebook youtube divider zoeken agenda winkelmandje

Reacties

Jubileum Jubel-dag PassieProjecten zat 13 mei

Passieprojecten is MMM: Madeleine Maak het Mogelijk (en de hele groep, die daaraan meehelpt) Er is een ongedwongen sfeer waarin iedereen meer durft dan hij/zij ooit had durven dromen en dat maakt deze meezingconcerten bijzonder. Ik heb genoten van het samen muziek maken op de Jubeldag en voor mij was het ook erg leuk om weer eens fluit te spelen, dus tot de volgende keer!
Marjolein, dinsdag 16 mei '23

Matthäus Passion Amsterdam 2023 - Dominicuskerk

Vandaag voerden we met een enorme grote bezetting de Matheus Passion uit in Amsterdam . Een geweldig indrukwekkende en prachtige ervaring ! Bij deze mijn dank voor het bieden van deze gelegenheid om hier een bijdrage aan te mogen leveren, waar ik enorm van heb genoten . De organisatie , het repeteren en het mede invulling geven aan dit concert heb ik als zeer inspirerend ervaren . Complimenten aan jullie allen om dit zo voor elkaar te krijgen . Weet als voormalig bestuurslid van Flehite Sinfonietta hoeveel er bij komt kijken een concert met alle voorbereidingen voor elkaar te krijgen .
Marie Therese Vorstermans, zaterdag 15 april '23

Matthäus Passion Amsterdam 2023 - Dominicuskerk

Ja, voor mij was de uitvoering van de (hele) Mattheus in zo\'n grote groep en toch behoorlijk goed (voor zover ik dat kan beoordelen) en absoluut enthousiast, een mooie ervaring, mede dankzij de geweldige solisten en het goede (amateur!-)orkest, bedankt nog!
Irene van Langen, vrijdag 14 april '23

Matthäus Passion Amsterdam 2023 - Dominicuskerk

Hoi Madeleine, Ik vond het weer (3e keer) een indrukwekkende en prachtige belevenis. Jij neemt ons allemaal mee op een heel prettige manier. Voor mij is naast de prachtige muziek, het aangrijpende verhaal, het interieur van de kerk en de verbondenheid met koorleden en musici een onvergetelijke ervaring. Hartelijke groet, Cobi Weddepohl
Cobi Weddepohl, vrijdag 14 april '23

Matthäus Passion Amsterdam 2023 - Dominicuskerk

Och wat mooi om te lezen, Madeleine, dankjewel. Mijn zus Hilde en ik hadden je graag al meteen bij het weggaan willen delen in onze ervaringen, maar je was zo fijn in gesprek met anderen dat we onze woorden maar even hebben opgespaard tot deze mail. Wat we wilden zeggen was dit: voor ons beiden was dit misschien wel de allermooiste Bach-ervaring van ons leven, en dat wil heel wat zeggen! Op de een of andere manier viel alles zo ontzettend mooi op zijn plek. Er zat zoveel gevoel en dynamiek in koren, orkest. Elk van de solisten was van uitzonderlijke kwaliteit en zeggingskracht. De manier waarop ze elkaar soms subtiel aankeken, ’Jezus’ af en toe alleen in zwijgen naar voren trad, het was allemaal intens raak. Ik heb een grote reeks kippenvelmomenten ervaren. En, het mag luid en duidelijk gezegd, we zijn daarin schatplichtig aan het noeste vrijwilligerswerk van velen en sommigen in het bijzonder, maar bovenal aan jou. Achter en voor de schermen. De muzikale, expressieve, humorvolle, inspirerende manier waarop je ons aan de hand hebt meegenomen door dit prachtige avontuur, die maakt het allergrootste verschil. Door jou zijn wij allemaal samengekomen in die prachtige kerk. Door jou hebben we ons tot grote hoogte laten leiden (jaja, Hilde en ik zijn beide sopraan en ook wij twijfelden bij repetities nog wel eens of wij gezamenlijk de noten nog wel konden raken, maar we zongen ons uiteindelijk moeiteloos van hoge noot naar hoge noot). En jouw interpretatie gaf het ons zo vertrouwde meesterwerk nieuwe vertelkracht. Een groot cadeau om dit zo samen te mogen doen. Wij hopen vurig op vervolg en hebben ons al aangemeld voor de gespreksronde over de toekomst van de Passieprojecten. Voor nu: dankjewel Madeleine en alle anderen. Het was machtig mooi! Met dankbare groet, Herma Hulst
Herma Hulst, vrijdag 14 april '23

Matthäus Passion Amsterdam 2023 - Dominicuskerk

Dankzij je bezielende en verbindende leiding Madeleine ,was deze Matthaūs voor mij onvergetelijk. Het rechtstreeks uit het hart en ik voelde dat ook bij de solisten, orkest en medezangers. Ook de inleidende woorden van Jan van Aller raakten me. Een insmerende dag. Dankjulliewel allemaal. Volgend jaar weer.
Liesbeth Meijer, maandag 10 april '23

Jubileum Jubel-dag PassieProjecten zat 13 mei

Minimal music uit de Johannes-Passion ...? De aria: \"Mein teurer Heiland, laß dich fragen\" wordt gezongen door een bassolist met orkestbegeleiding waarbij de cellopartij de belangrijkste is. Verder zingt het koor er een koraal tegenin. Wat ik wel eens zou willen horen: Hoe klinkt dit stuk met enkel solist en cello?
Arjen Knibbe, maandag 10 april '23

Matthäus Passion Amsterdam 2023 - Dominicuskerk

Het was fantastisch. Voor mij was het de vierde keer en met stip de mooiste. De twee koren waren apart van elkaar opgesteld, daardoor kwam de mp veel beter tot z’n recht. Ik heb er van genoten. Hennie.
Hennie, maandag 10 april '23

Matthäus Passion Amsterdam 2023 - Dominicuskerk

Het was een heerlijk meezing-concert! Nu ben ik op zoek naar de naam van de inleider en zijn tekst. Die wil ik graag nog eens nalezen...
José, zondag 9 april '23

Matthäus Passion Amsterdam 2023 - Dominicuskerk

Madeleine, wat een pracht idee om ook eens een instrument op het podium te zetten! Ik wist wel, dat de cellopartij bij \"Komm, süßes Kreuz\" prachtig is, maar het is mooi om zoiets ook te ZIEN spelen.
Arjen Knibbe, zondag 9 april '23

Jubileum Jubel-dag PassieProjecten zat 13 mei

Ik zou mij graag opgeven voor 13 mei maar waar kan ik mij aanmelden en betalen? Groet Mieke van Roon
Mieke van Roon, dinsdag 4 april '23

Matthäus Passion Amsterdam 2023 - Dominicuskerk

Dank voor de prima goed georganiseerde en lekker enthousiast geleide en efficiënt verlopende oefendag. Ik ga geïnspireerd verder oefenen thuis en kijk uit naar as vrijdag.
toos Bedaux-Nooren, dinsdag 4 april '23

Matthäus Passion Amsterdam 2023 - Dominicuskerk

Leuk , inspirerend en het gevoel dat ik nu goed voorbereid ben voor vrijdag !
Annemiek, maandag 3 april '23

Matthäus Passion Amsterdam 2023 - Dominicuskerk

Beste Madeleine, Inmiddels heb ik de MP al een paar keer gezongen onder jouw leiding en ook deze keer was het weer heel verrassend: je uitleg over de opbouw van de muziek, hoe de muziek daarmee de tekst en \"het hele gebeuren\" tot uitdrukking brengt, ook de koppeling met de actualiteit..... met je manier van zingen ga je mee in het verhaal. De inzingoefeningen vond ik heel fijn. Ik kijk uit naar vrijdag! Hartelijke groet, Mechtild
Mechtild, maandag 3 april '23

Matthäus Passion Amsterdam 2023 - Dominicuskerk

Ik vond de studiedag heel zinvol en ook erg leuk. Achteraf gesproken was het daar ook handig geweest om een blokjesaanduiding op de stoelen te plakken, of een andere methode. Vanwege de grote opkomst, maar een opkomst die we niet precies van tevoren wisten. Maar we zijn eruit gekomen, iedereen zat, en toen werd het stil ;-)
Ellie Brundel, maandag 3 april '23

Matthäus Passion Amsterdam 2023 - Dominicuskerk

Ik vond het fantastisch! Heb 100 procent genoten van de dirigent. Vaart, humor, strengheid, tekstbeleving. Ik heb veel dirigenten gehad en was aangenaam verrast door deze.
Rachel, maandag 3 april '23

Jubileum Jubel-dag PassieProjecten zat 13 mei

Beste allemaal, Ik heb heel erg genoten van de meezing concerten in Utrecht. Vooral de Mattheus Passion!! Helaas is het voor mij niet meer te doen ivm mijn 83 jaar oud. Bedankt dat ik heb zo kunnen genieten van alles!!
Carla, maandag 13 maart '23

Jubileum Jubel-dag PassieProjecten zat 13 mei

Wat een geweldig idee. Ik zou heel graag meedoen. Helaas wordt mijn knie in april geopereerd. De revalidatie daarvan gaat vrij veel tijd nemen .Ik hoop dat het een groot succes wordt en wie weet als het voor herhaling vatbaar blijkt, kan ik een volgende keer ook weer meedoen, zoveel bekende stukken, die tot mijn bewaarde schatten zijn gaan behoren. Alle goeds voor jullie, Janny, MAdeleine, Peter en Gaia. Lydeke Sjamsoedin
Lydeke Sjamsoedin, donderdag 9 maart '23

Fauré Requiem in teken van Oekraïne

Hallo Madeleine, Ook ik vond het een bijzondere zangdag. De beide lezingen werden nuchter voorgedragen, maar daardoor waren ze zoveel indringender. En weer schoot ik vol toen we het Oekrainse lied zongen, zoals ik helemaal niet meer kon zingen toen ik het de allereerste keer wilde zingen. Ik heb heerlijk hard gestudeerd op Faure en net als jij ging ik de muziek steeds mooier vinden en ik vond, zelfs tussen de sopranen, dat het prachtig klonk. Ik heb genoten van de repetities, vooral de laatste met het orkest, waarbij ik de klankkleur van het orkest steeds mooier vond worden. Ook jouw manier van werken om een verbinding’ te maken tussen orkest en koor vond ik boeiend. Ik heb veel over dit stuk van Fauré geleerd. Ik heb grote bewondering voor je tomeloze inzet, zowel op de repetities, als op de uitvoeringsdag, vooral daar waar het soms maar niet goed wilde gaan. Maar het is goed gegaan!!!
Ineke, zaterdag 4 maart '23

Fauré Requiem in teken van Oekraïne

Hallo Madeleine, Dankjewel voor je email! Ik wil bij deze nogmaals mijn bewondering uitspreken voor het neerzetten van zo\'n concert met een -relatief- korte repetitieperiode! Ik heb erg genoten en veel geleerd van het meespelen in dit gezelschap. Ook fijn dat je alle links hebt gedeeld. De foto\'s die bij de mail zitten zien er ook erg mooi uit.
Doortje, zaterdag 4 maart '23

Fauré Requiem in teken van Oekraïne

Nog steeds ben ik onder de indruk van de bijzondere dag in het teken van de 1 Jarige oorlog in Oekraïne. De muziek van Fauré blijft nog steeds de hele dag in m\'n hoofd doorklinken, wat is dat toch? Ik had het ook na de Hohe Messe. Blijkbaar heeft het brein tijd nodig om muziek te verwerken. Ik wil iedereen en vooral Madeleine, ontzettend bedanken voor deze muzikale dag en hartverwarmende, verbindende ontmoetingen met mede zangers! Het voelde voor mij als een warm bad met zoveel aardige mensen omringd te zijn. Door omstandigheden kon ik me er niet toe zetten om het Requiem perfect te repeteren, maar mijn koormaatjes hielpen me om toch mee te kunnen zingen, nogmaals dank, o.a. Carla de Jong, daarvoor!
Lean Vermeulen, zaterdag 4 maart '23

Fauré Requiem in teken van Oekraïne

Beste Madeleine, Dank voor de mail en de geweldige organisatie van dit PassieProject. Het was voor mij de eerste keer dat ik mee mocht spelen. Ik heb veel van genoten van de hartelijke sfeer en de prachtige muziek! Hartelijke groet,
Richard, zaterdag 4 maart '23

Fauré Requiem in teken van Oekraïne

Beste Madeleine, Dank je wel voor jouw uitgebreide, enthousiaste reactie over de prachtige dag, afgelopen zaterdag. Ik ben het volledig met je eens dat het een bijzonder mooie, ontroerende, rijke en gevariërde dag was. Ook de aanloop met al jouw informatie en goed georganiseerde bijeenkomsten was geweldig. Grote dank en hartelijke groet,
Anne Marie, vrijdag 3 maart '23

Fauré Requiem in teken van Oekraïne

Dag Madeleine, Dank voor de organisatie en geweldige directie van Faure voor Oekraïne. Het was prachtig!
Annemiek, donderdag 2 maart '23

Fauré Requiem in teken van Oekraïne

hallo Madeleine, Dank je wel weer voor een heerlijke zangdag! Je begeleiding vond ik weer heel enthousiasmerend. Fijn, dat je ’s morgens zo precies de aandacht op de inzetten van Faure legde, dat hielp mij goed. Ook de andere twee liederen waren prachtig en gingen best goed. Ik vond het een mooi, uitgebalanceerd geheel in relatie met de aard van de bijeenkomst, stilstaan bij de inval in Oekraïne een jaar geleden. Ik vond het ook fijn dat het geheel niet te lang duurde. ’s morgens vond ik het wel koud in de kerk, waardoor ik mijn jas weer heb aangetrokken. Toen ging het wel. Dus ondanks dat het Requiem van Faure nieuw was voor mij vond ik de uitvoering (zeker ook door de prachtige begeleiding door het orkest en door de kwaliteit van de solisten) heel mooi en ben ik tevreden over mijn eigen bijdrage.
Marianne, donderdag 2 maart '23

Fauré Requiem in teken van Oekraïne

Met wat jaloerse blikken de foto,s van afgelopen zaterdag bekeken, helaas, ik was er niet bij! Maar ik \"proefde\" de sfeer.. Maar zeker genoten van de voorbereidende repetities. Afgelopen donderdag gevallen en breuk in spaakbeen, vandaar. Volgende keer beter! Met muzikale groet, Tineke
Tineke van der Berg, dinsdag 28 februari '23

Fauré Requiem in teken van Oekraïne

Dag allen, Wat was het gisteren een mooie en gedenkwaardige uitvoering! En wat een prachtige en passende muziekstukken.... Genoten; overigens ook van de repetities. Veel dank!
jolien, maandag 27 februari '23

Hohe Messe JS Bach Dominicuskerk Amsterdam

Dierbare Madeleine Wat een feest was het gisteren in de Dominicuskerk (overigens ook al tijdens de repetities). Met jouw bezieling, dapperheid (het was een huzarenstuk, soms dreigden de paarden op hol te slaan...) en enorme muzikaliteit heb jij ons als koor en orkest het grote cadeau gegeven al zingend en spelend deze fantastische muziek van top tot teen te doorleven. Nog steeds loop ik te jubelen door het huis.
Marie Brummelhuis, zondag 1 januari '23

Hohe Messe JS Bach Dominicuskerk Amsterdam

Voor mij was het al een aantal jaren geleden dat ik in een koor meezong. De Hohe Messe was voor mij nieuw, had ik nog niet eerder gezongen. Er gingen heel veel uren zelfstudie inzitten, wat ik beslist niet vervelend vond. Wel was het wat jammer dat mijn stem afgelopen zaterdag niet optimaal was door een verkoudheid (geen Covid). Voor de volle 100% zingen ging dan ook niet. Voor 100% genieten deed ik wel. Voor mij een geweldige ervaring, dank je wel!
Wilma Phillipson, zondag 1 januari '23

Hohe Messe JS Bach Dominicuskerk Amsterdam

Met veel vreugde heb ik weer meegedaan, ditmaal voor het eerst met de Hohe Messe. Het was een geweldige ervaring! Voor jou Madeleine heb ik grote bewondering: je houdt de moed erin, valt niet over kleinigheden en zorgt dat we samen tevreden de eindstreep halen. Chapeau!
Marian van den Beuken, zondag 1 januari '23

Matthäus Passion Amsterdam 2023 - Dominicuskerk

Goedenavond, ik zie dat ik mijzelf en mijn moeder Marianne Hoogenboom niet heb opgegeven voor de studiedagen. Wij zingen sopraan koor 1 en komen graag op alle studiemomenten naar Driebergen. Hartelijke groeten, Irma en Marianne Hoogenboom
Irma Hoogenboom, woensdag 28 december '22

Matthäus Passion Amsterdam 2023 - Dominicuskerk

Goedenavond, ik zie dat ik mijzelf en mijn moeder Marianne Hoogenboom niet heb opgegeven voor de studiedagen. Wij zingen sopraan koor 1 en komen graag op alle studiemomenten naar Driebergen. Hartelijke groeten, Irma en Marianne Hoogenboom
Irma Hoogenboom, woensdag 28 december '22

Jubileum Jubel-dag PassieProjecten zat 13 mei

geweldig idee. Staat in de agenda. Laat mijn voorkeur nog weten.
harrie tuinhof, zondag 11 december '22

Hohe Messe JS Bach Dominicuskerk Amsterdam

Lieve allen, Zoveel dank allemaal voor het tot klinken brengen van dit prachtige muziekstuk. En vooral natuurlijk, grote dank en respect voor de inzet en de professionele kwaliteiten van Madeleine!!!! Zojuist nog eens weer de hele Messe doorgeluisterd en meegezongen, als (voorlopig, hoop ik) afscheid van dit meesterwerk. Het was de eerste keer dat ik dit zong en ik was erg blij met de oplossing van delen alleen voor het kleinkoor. Er bleven nog genoeg noten over :-D. Dat diploma vind ik dan ook een erg creatief en goed idee. Dankjewel Madeleine. Graag tot ziens en zings. Eerst maar weer de Mattheus Passion, voor mij althans. Heel veel zangplezier met alle tussenliggende meezingconcerten.
Else, donderdag 10 november '22

Hohe Messe JS Bach Dominicuskerk Amsterdam

Zoals ik al eerder schreef niet zonder jouw bezielende leiding. Het was fijn om na 20 jaar weer aan de Hohe Messe mee te mogen doen. Dit soort grotere producties zijn schaars helaas.
Erik, vrijdag 4 november '22

Hohe Messe JS Bach Dominicuskerk Amsterdam

Dank lieve Madeleine, het was weer een feestje! Tot een volgende keer,
Elisabeth, donderdag 3 november '22

Hohe Messe JS Bach Dominicuskerk Amsterdam

Hoi Madeleine, ik moest echt \'afkicken van deze heerlijke muziek. Zondag na de kerk heb ik weer eens CD opgezet van de Hoge Messe en - misschien niet passend - dansend en zingend door de kamer gezweefd..veel dank aan allen die dit project tot stand hebben gebracht en wij mochten genieten om mee te doen!
Aafje, donderdag 3 november '22

Hohe Messe JS Bach Dominicuskerk Amsterdam

Beste Madeleine en het team van Passieprojecten, Met veel vreugde heb ik weer meegedaan, ditmaal voor het eerst met de Hohe Messe. Het was een geweldige ervaring! Voor jou Madeleine heb ik grote bewondering: je houdt de moed erin, valt niet over kleinigheden en zorgt dat we samen tevreden de eindstreep halen. Chapeau!
Marian, donderdag 3 november '22

Hohe Messe JS Bach Dominicuskerk Amsterdam

PS De uitleg van de Hohe Messe door Eduard was boeiend. Misschien vond Bach of werd in die tijd God streng gevonden, hoe pijnlijk. Voor mij voelt God als een liefdevolle God, die zich over ons met alle liefde ontfermt en ons de vrijheid geeft om ons leven in liefde en wijsheid te kunnen leiden, als we daarvoor open willen staan......
Lean Vermeulen, woensdag 2 november '22

Hohe Messe JS Bach Dominicuskerk Amsterdam

Beste Madeleine, zangers en alle enthousiaste mensen die meededen om de Hohe Messe tot een hoogtepunt te brengen! Dank hiervoor 🙏 en ook voor je uitgebreide mail mét diploma 🙏 Madeleine! Wat een liefde en inzet voor dit alles❣ Omdat ik deze keer niet aan studeren toekwam, heb ik het meezingen afgezegd en kwam ik luisteren. Een hele speciale ervaring als je voor 90% het stuk wél kent. (In 2019 heb ik meegezongen) Toch heb ik enorm genoten, luisteren is ook actief meedoen. Regelmatig werd ik geraakt door de muziek, ook door de solo zang en musici, niet te vergeten. Ik vond het fijn om bekende \"koorgenoten\" te ontmoeten en ik kwam weer helemaal in de Hohe Messe sfeer. De muziek gaat, net als bij Madeleine, de hele dag nog door me heen en zing ik ze thuis luidop mee. Ik heb ook ontzettend veel bewondering voor de continuo groep, die gingen maar door.... Muziek leeft en daarom zijn die paar foutjes van geen belang voor mij, we zijn geen robotten. Ik ben zó enthousiast geworden dat ik zeker met Het Requiem wil meezingen en nog wel met het Oekraïnse Volkslied erbij. Chapeau voor iedereen en speciaal voor Madeleine, die zó zangers de kans geeft om met prachtige werken mee te kunnen zingen 🌹!
Lean Vermeulen, woensdag 2 november '22

Matthäus Passion Amsterdam 2022 - Dominicuskerk

Hoi madeleine en het passieteam, De matthaeus weer zingen was echt een feestje! Dank voor al jullie werk ervoor!
Jacqueline, donderdag 19 mei '22

Matthäus Passion Amsterdam 2022 - Dominicuskerk

Beste Madeleine en het \' Mattheüs team\', Het was bijzonder om eindelijk weer samen de Mattheüs te kunnen zingen. In die mooie Dominicus, met dirigent, orkest, solisten, het kinderkoor en de 2 koren! Heerlijk en kicken om het te doen. Ik heb erg van de (hele) dag genoten. Een week later ging ik luisteren naar de Mattheüs in Delft. Ook lekker om niet alert te hoeven zijn en je te laten onderdompelen in het stuk. Ook zeker erg mooi maar ik moet zeggen dat \'onze\' solisten zeker niet onderdeden voor de solisten in Delft! Ik wil jullie nog heel hartelijk danken voor het mogelijk maken van de Passieprojecten-Mattheüs, hopelijk volgend jaar weer!
Manon, dinsdag 3 mei '22

Matthäus Passion Amsterdam 2022 - Dominicuskerk

Dag Madeleine, Dank voor het zingen (uit het hoofd – met soms fouten, maar heerlijk), dank dat je dit weer organiseerde , nog langer, hoop ik.
Elsbeth, dinsdag 3 mei '22

Johannes Passion Meezingproject Dominicuskerk Amsterdam

Recensie van mijn luisteraar, Wat een fantastische beleving in de prachtige akoestiek van de mooie Dominicuskerk gisteren en wat een gezellige gemoedelijke sfeer. Vorige week zondag was ik bij de Johannes-passie in het Concertgebouw met het KCO, maar\' jullie\' solisten waren stukken beter. Erg leuk dus.
Gerda, woensdag 20 april '22

Johannes Passion Meezingproject Dominicuskerk Amsterdam

Madeleine, Gisteren weer genoten van het meezingen met de Johannes Passion. Helaas niet onder jouw leiding, maar gelukkig had je kunnen zorgen voor een goede vervanger. De opstelling was even wennen maar naast Paul ging het uiteindelijk met z’n drieën tussen de sopranen toch wel goed.
Harrie, woensdag 20 april '22

Johannes Passion Meezingproject Dominicuskerk Amsterdam

Dag Madeleine Het was een mooie uitvoering en helemaal een mooie dag.
Gerard, woensdag 20 april '22

Johannes Passion Meezingproject Dominicuskerk Amsterdam

Dag Madeleine, Het zingen in de Dominicus kerk was echt een feest, zo leuk om met oude bekende en nieuwe zangers uit volle borst weer te kunnen genieten. Je vervanger loodste ons deskundig en met humor door de stukken heen. Tijdens de inleiding van Nesibe en de uitvoering was het lijden en liefde van ons leven zo voelbaar.. de slot koraal spetterde intens. .
Toos, woensdag 20 april '22

Matthäus Passion Amsterdam 2022 - Dominicuskerk

Dag Madeleine en alle anderen, bedankt, en de engelen zongen mee. Toen er sanfte Ruh gezongen werd lichtte de zon fel 2 engelen op. Jammergenoeg was ik te laat om dit te fotograferen. Deze keer heb ik echt ervaren dat de Mattheus niet zonder het kinderkoor kan! Wat een bijzondere ervaring was dit.
Anna, woensdag 20 april '22

Johannes Passion Meezingproject Dominicuskerk Amsterdam

De Matheus was geweldig, en dan mag je ook nog de Johannes meespelen, wat een feest. Zo jammer Madeleine dat je er niet bij kon zijn, en Frans en Willard. wat een kanjers van invallers! Zo kunnen we de Pasen wel in!
Yolande, zondag 17 april '22

Johannes Passion Meezingproject Dominicuskerk Amsterdam

Na zaterdag 9 april mee te hebben gezongen met Mattheus vrijdag op voor de Johannes. Madeleine ziek, dat was wel even een shock. Maar wat heeft Herman het goed gedaan. Door zijn verrassende aanpak waren we extra gefocust en het resultaat was er dan ook naar. Een schitterende uitvoering met prachtige solisten. Ik heb heerlijk gezongen met hier en daar zeer emotionele momenten die het doorzingen soms best lastig maakten. En gelukkig was de kerk mooi gevuld met publiek. Ik hoop dat we volgend jaar weer op gaan voor de Johannes Passion. Met Madeleine en een volle kerk. Madeleine bedankt hiervoor. Rachel Mertz, alt
Rachel Mertz, zaterdag 16 april '22