Passie Projecten - Zin in Zingen
facebook youtube divider zoeken agenda winkelmandje

Nieuwsbrief

U kunt zich via het onderstaande formulier inschrijven voor de nieuwsbrief.

Inschrijven
Uitschrijven
Ter beveiliging: vul in wat de kleur van gras is:
21:16, 21 september 2014
The photographs bonelg to me, James G. Mundie. Only the last photograph was taken at NMHM. The rest come from Museum Vrolik (Amsterdam) and Museum Bleulandinum (Utrecht).Look for my new "Cabinet of Curiosities" website coming soon (www.mundieart.com/cabinet).
door: BAXr4b4dyzXn
Tijd voor Feest en tijd vol onzekerheid: Vieren en Gedenken

image
2023 – Tijd voor Feest en tijd vol onzekerheid

We wensen ons en jullie allen een gelukkig nieuwjaar! Wat staat ons te wachten? Onze blik wordt gekleurd door ons verleden: 1 jaar oorlog en 25 jaar PassieProjecten. Zien we de boom van de zomerse kant of van de winter-zijde.Voel ik de zon op mijn rug schijnen, of voel ik vooral de gure wind waaien en blijf ik maar hopen op de nieuwe bladeren in de lente.
Als je naar een venster kijkt, kan het zijn dat je naar binnen kunt kijken. Maar soms zie je enkel jezelf in de spiegeling. Sommige vensters mooi oud, met de wind door de kieren. Andere vensters juist mooi nieuw, dubbelglas, lelijk afgedicht met schuim om de tocht tegen te gaan! Sommige raampjes staan wijd open!
Die onzekere diversiteit zie je terug in onze komende meezingconcerten:

Fauré Requiem in teken van Oekraïne zat 25 februari
Matthäus Passion Goede Vrijdag 7 april
Jubileum Jubel-dag zaterdag 13 mei
 
In 1998 zongen we voor het eerst de Johannes Passion, naïef denkend dat dat makkelijker was dan de Matthäus Passion. En daarna zijn we nooit gestopt met Passies zingen. Sommigen van jullie zingen sinds 1 of 2 jaar mee, anderen zingen al vele jaren mee. De kracht van traditie! Velen van ons ervaren de Matthäus als een baken in de tijd. Die sla je niet over!
 
Maar 25 jaar Passieprojecten, dat deden we samen! Jullie bleven maar zingen! En laten we dat samen vieren! Wat