Passie Projecten - Zin in Zingen
linkedin facebook twitter divider nieuwsbrief divider zoeken agenda winkelmandje

Individuele coaching

Vaak onderzoeken we tegen welke achtergrond dat stemgebruik, als systeem ontstaan is, om vandaar uit tot verandering te komen. Dit leidt vaak tot meer energie, een gevoel van eenheid binnen jezelf te zijn, beleven van innerlijke kracht en een betere ingang om het patroon van in je hoofd zitten te kunnen doorbreken. Geaard zijn. Meer gehoor geven aan je innerlijke (creatieve) stem. Maar ook: verschil leren maken tussen landerige moeheid en vitale moeheid. Heesheid te boven komen, door beter naar jezelf te leren luisteren. Veelal is de verbetering van de stem in mijn werk het gevolg van een betere verhouding tot je lichaam en ziel. kortom: vrijheid in je stem.Voor wie?
  • mensen die beter over het voetlicht willen komen, in balans met zichzelf, zodat boodschap en persoon met elkaar kloppen: authenticiteit.
  • mensen die beter in hun vel willen zitten. Na een ingrijpende gebeurtenis, of een burn-out of depressie.

Werkwijze
Madeleine maakt binnen een sessie van 1,5 uur een balans tussen gesprek en stem- en lijfwerk en zang.
Ze zoekt met de deelnemer naar het thema wat er speelt en luisterend ontstaan ideeën hoe ze het thema in stem- en lijfwerk kan omzetten.
Soms in zang, wat vaak verhelderend, aanvaardend werkt.
Vaak geeft Madeleine huiswerkopdrachten mee om niet alleen bewust te worden, maar ook daadwerkelijk verandering te brengen in patronen.
Aan het einde van de sessie krijg je een CD-opname daarvan mee.

Traject- mogelijkheden
Madeleine werkt individueel en ook met groepen.
  • eine werkt indivueel en ook met groepen.
  • Dinsdagavond in groep: Voor particulieren is soms een combinatie van de dinsdagavond met indiviueel werk een versterkende combinatie. Daar wordt wereldmuziek gezongen in groep met accent op vrij-uit zingen: zie zingen op het leven
  • Stem2daagse: Om kennis te maken met Madeleine en haar aanpak is ook de stem2daagse een goed startpunt. Ze geeft die ca. 3x per jaar.
  • Jaartraining : wie intensief wil werken is de jaartraining een enorme aanrader. hier komen groepswerk en individueel werk, beroep en persoonlijke ontwikkeling bij elkaar. De jaartraining start in februari.


16:55, 26 januari 2017
Liebe Madeleine, schöne Grüße aus dem schönen Bayern. Ich danke Dir herzlich für Deine tollen Tipps, was die Art des Singens betrifft. Es hilft mir sehr viel und somanche meiner Zuhörer haben an mir eine positive Veränderung meines Gesangs feststellen können. Dies freut mich sehr. Ich selbst habe auch das Gefühl, besser und schöner singen zu können und denke dabei oft ans "Zähneputzen" :-) Du hast es uns sehr schön gezeigt und gut beigebracht. Vielen Dank.
door: annemarie wurm
12:22, 20 september 2014
Madeleine heeft me in een aantal coachingsessies weer de musicus in me laten ontdekken. Door middel van zang, worden 'dekseltjes op je ziel' weggenomen en ontstaat een betere geestelijke en lichamelijke balans. Het maakt dat ik met meer energie en vertrouwen (moeilijke) gesprekken durf aan te gaan.
door: Martin
12:26, 1 mei 2014
Madeleine weet als geen ander, je te raken en op een speelse manier te verleiden om uit je comfortzone te treden. Haar duidelijk aanwezige, maar niet op de voorgrond tredende inzicht en kennis over stem, lichaam, geest, gevoel en blokkades helpt. Ze nodigt je zacht , maar vasthoudend, uit om je stem te laten horen. Voor het eerst, of opnieuw, of mbt een geraakte plek die al lang het licht niet heeft gezien. Jezelf uiten heelt. Jezelf middels je eigen geluid en stem uiten mbt oude pijn en trauma doet je lichaam weer stromen en heelt je ziel. Ik kan Madeleine, uit eigen ervaring, van harte aanbevelen, en doe dit ook van harte richting mijn eigen clienten!
door: Kathleen Osborne