Passie Projecten - Zin in Zingen
facebook youtube divider zoeken agenda winkelmandje

Nieuwsbrief

U kunt zich via het onderstaande formulier inschrijven voor de nieuwsbrief.

Inschrijven
Uitschrijven
Ter beveiliging: vul in wat de kleur van gras is:
21:16, 21 september 2014
The photographs bonelg to me, James G. Mundie. Only the last photograph was taken at NMHM. The rest come from Museum Vrolik (Amsterdam) and Museum Bleulandinum (Utrecht).Look for my new "Cabinet of Curiosities" website coming soon (www.mundieart.com/cabinet).
door: BAXr4b4dyzXn
Nieuwsbrief Goed nieuws - Hohe Messe

image
Hartelijk dank voor de velen die aan ons verzoek voldeden om je “in principe” op te geven voor de Hohe Messe! Nieuwsbrief Goed Nieuws Hohe Messe
 
Goed nieuws is vaak minder spectaculair, maar o zo belangrijk. En er is goed nieuws, dankzij jullie respons. We vroegen om “in principe toezeggingen” om mee te doen aan de Hohe Messe komend najaar. En er is voldoende respons, dus wij kunnen zoals beloofd nu meteen na Hemelvaartsdag zeggen: JA WE GAAN HET DOEN.
 
Dus van nu af aan kun je je definitief opgeven voor de Hohe Messe, het laatste grote hoogtepunt in JS Bach’s Oevre!
Veel informatie staat op de website, zoals: wanneer zoom/live repetitie, wanneer live-studiedag, en welke stukken worden in kleinere bezetting uitgevoerd? Veel belangrijke informatie voor mensen die zich hebben aangemeld kun je
in de groene balk downloaden.
FAQ:
  1. Waarom zingt af en toe het grote koor niet mee?
  2. Wie kan meedoen aan de kleinere bezetting?
  3. Hoe kan ik aangeven wat mijn keuze is voor wel/niet kleinkoor?
  4. Hoe kan ik mijn medekoorleden informeren en stimuleren om mee te doen?
  5. Moet ik alles in één keer betalen? of  kan ik ook korting krijgen?
Ad 1: De kleine stukjes binnen een deel die met kleinere bezetting gezongen worden, verhelderen de structuur van het stuk: bv een stuk met trompetten groot bezet en zonder trompetten klein bezet. Of enkel even de inzet van een fuga kleinbezet en de rest weer beantwoord door grote bezetting.  En er zijn 2 delen die zeer moeilijk zijn qua intonatie, tellen en noten. Zo’n deel lukt in kleine bezetting veel beter. En zo kan je je die repetitietijd besparen ten dienste van alle andere delen (Confiteor 20 en Cruxifixus 17)

Ad 2: zangers die in het verleden mee deden aan de kamerkoorprojecten en live-repetities hebben voorrang. Maar als je meent dat jij ervaren genoeg bent, dan meld je je simpelweg aan bij je opgave in het vak opmerkingen. Dan hoor je alsnog voor 1 september of je daar bent aangenomen.

Ad 3: bij opgave svp in vak opmerkingen vermelden: ik doe wel/ niet mee aan kleinkoor

Ad 4: in de groene strook is een flyer die je kunt downloaden en uitdelen in je eigen koor. Wellicht vind jij het leuk, als er leden van jouw koor meedoen, en wij vinden dat ook.

Ad 5: Wil je graag meezingen, maar je hebt een kleine beurs: Klik op het vakje
Toelichting op het tarief en volg de stappen die daar staan.
 
Het Passieteam Madeleine, Janny, Peter, Gaia