Passie Projecten - Zin in Zingen
facebook youtube divider zoeken agenda winkelmandje

Nieuwsbrief

U kunt zich via het onderstaande formulier inschrijven voor de nieuwsbrief.

Inschrijven
Uitschrijven
Ter beveiliging: vul in wat de kleur van gras is:
21:16, 21 september 2014
The photographs bonelg to me, James G. Mundie. Only the last photograph was taken at NMHM. The rest come from Museum Vrolik (Amsterdam) and Museum Bleulandinum (Utrecht).Look for my new "Cabinet of Curiosities" website coming soon (www.mundieart.com/cabinet).
door: BAXr4b4dyzXn
Nieuwsbrief Een luistergroet voor het nieuwe jaar

image

Lieve zangers - lieve zangers kan ik jullie wellicht nauwelijks meer noemen. Dus ik zoek even naar een betere aanhef:
Lieve afwachtenden, of
    Lieve gestopt-met-zingen-ers, of
Lieve gulle gevers, of
    Lieve boosters en anti-vaxers,
Kortom: Lieve mensen,
We gaan het nieuwjaar in met omikron, met ruim voldoende CO2, met bijna een nieuw kabinet, met hopelijk goede moed, met een gloednieuwe gasprijs, met meer onzekerheden dan ooit, met gevoelens van machteloosheid, of juist wellicht met meer innerlijke rust dan sinds jaren.
Dus wat voor nieuwjaarswens kan ik je sturen? Kortom, voor mezelf besloot ik mijn ergste neigingen tot klagen om te zetten in oefeningen- in-humor.
klik hier: Een van de eerste producten van mijn oefeningen stuur ik je nu toe middels een MP3. Daarin zit ook nog een rode ster verpakt. Weet je nog waar die rode ster voor dient? Nu Jan Rot -onze held in hertalen van de Matthäus Passion- er tot mijn grote spijt niet meer aan toekomt om het Weihnachts Oratorium te hertalen, doe ik een gooi naar een eerste corona-hertaling van dl1:
het wel bekende Jauchzet Froh Lockdown.
Had je de rode knop nog niet weten te vinden voor je goede aftrekbare Culturele Anbi-gave? Klik dan hier. Je vindt hier alle informatie over hoe je honderd (€100) via de fiscus in €125 kunt laten groeien.
Ik wens je en ons namens het team een humorvol nieuwjaar !

Madeleine