Passie Projecten - Zin in Zingen
facebook youtube divider zoeken agenda winkelmandje

Meezingavond 7 nov

7 november 2014 Let op de datum ! dit project is voorbij!

Meezingavond op vrijdag 7 november olv Madeleine Ingen Housz
Vaak zingen we van noten. En hoe mooi dat ook kan zijn, het beneemt ons ook de spontaniteit en vrijheid. Op deze meezingavond winnen we die weer terug! Kom alleen of kom samen met anderen naar deze vrolijke avond. Wereldmuziek of mantra: zingen uit je hart versterkt je energie, werkt stress-verminderend, brengt plezier en je leert ook nog wat: vertrouwen op je oren!


Zingen brengt je bij je bron, bij je creativiteit. Tijdens de meezingavond staan verschillende liederen uit diverse windstreken centraal. Madeleine werkt graag aan de hand van de come-together-songs uit de boekjes van Hagara Feinbier. Dit zijn liederen om te zingen, te spelen en op te improviseren.

Ook of juist als je denkt dat je niet kan zingen, heb je precies een mooi uitgangspunt om mee te doen. Wat je brein denkt is niet zo heel belangrijk: op deze avond spreekt vooral het gevoel. De meezingavond vindt plaats op vrijdag 7 november. Meer informatie en de link om je aan te melden vind je bij de respectievelijke tabs. Wees welkom!


Soort: Meezing avond
Periode: vrijdag 7 november 2014
Tijden: 19.30 - 22.00u
Bijzonderheden: Zoals je nu kunt zingen, ben je goed genoeg!
Prijs: €15,-
Leiding: Madeleine Ingen Housz ism Wim Stokwielder & Agaath Mulder
Locatie: Haagje 1 15min van NS-Driebergen
't Haagje 1
3971MZ DriebergenVerras je zelf, nieuwsgierig zijn is genoeg om te komen zingen.

Leiding: Madeleine Ingen Housz
Begeleiding gitaar: Wim Stokwielder
Begeleiding accordeon: Agaath Mulder
Hieronder kunt u algemene reacties plaatsen. Voor vragen of opmerkingen graag contact met ons opnemen.
Ter beveiliging: vul in wat de kleur van gras is:
10:10, 14 oktober 2014
Jullie activiteieten van vriendin ontvangen. O wat zou ik het leuk vinden als jullie eens in Zwolle kwamen met een dag zingen zonde blad. Heel Zwolle zingt ,ik meen zo'n 40 koren. In het Dominicanen kloostaer of elders zijn goede ruimtes. Op een avond op en neer is toch nu wat te lastig. En net ook mijn eigen agenda ,bezet. Wil graag op de hoogte blijven van jullie activiteiten. Hartelijke groet Vera
door: vera van soelen
20:31, 27 mei 2014
Even een keer geen bladmuziek in de hand maar lekker vanuit je gevoel zingen. Madeleine daagt je uit en helpt je om te ontdekken wat je nog niet wist over je eigen stem en lichaam. Durven, doen en ervaren. Ik vond het een hele leuke en leerzame dag.
door: Tom