Passie Projecten - Zin in Zingen
facebook youtube divider zoeken agenda winkelmandje

Hagara Feinbier

Veelzijdig muziekmens; koordirigent, workshopleider, samensteller liedboeken.
Geboren in 1959 in Siegen; studie Muziek en kunst, koor- en orkestdirectie en muziek
basisonderwijs. Voortgezette studie in opzet en vraagbaak van popgroepen aan de Academie Remscheid.

Cursussen TaKeTiNa bij Reinhard Flatischler en Dudu Tuci in Conga en Samba battucada (Brazilië 1992)
1983-90 Concertuitvoeringen in Siegerland en Berlijn met het duo Pagananini (klassieke muziek voor viool en gitaar met de violist Frits Behr)
1984-91 Lerares muziek aan een basisschool in Berlijn; het oprichten van de eerste meisjesrockband, het schoolkoor en een Turkse folkloregroep.

Verdere scholing o.a in experimenteel zingen, boventoon zingen, klankimprovisatie en deep-soul zingen bij Ida Kelarova – (School for Human Voice, Tsjechië).

Sinds 1991 woont en werkt ze in de Zegg-Gemeenschap in Belzig (Centrum voor Experimentele gemeenschapsvorming) en werkt ze mee aan een politiek en spiritueel netwerk voor vredescultuur. Ze heeft vanaf de start een groot koor en verschillende bands op poten gezet en draagt met heel haar hart mee aan de muzikale vorming van de gemeenschap en de grote bijeenkomsten die meerdere malen per jaar plaatsvinden.
Sinds 2004 is ze medeorganisator van het grote Pinkstercultuurfestival.
Eigen onderzoek op de thema`s: geweldvrije communicatie / gemeenschapsopbouw / Indiaans/sjamaans wereldbeeld / liefde en seksualiteit / Harmonieuze opbouw van het heelal / Yoga / meditatie / Shinson Hapkido.

1993-97 Initiator van muzikale interactie en ontmoeting tussen mensen en walvissen op het Dolfijn onderzoeksschip Kairos.

image