Passie Projecten - Zin in Zingen
facebook youtube divider zoeken agenda winkelmandje

Nieuwsbrief

U kunt zich via het onderstaande formulier inschrijven voor de nieuwsbrief.

Inschrijven
Uitschrijven
Ter beveiliging: vul in wat de kleur van gras is:
21:16, 21 september 2014
The photographs bonelg to me, James G. Mundie. Only the last photograph was taken at NMHM. The rest come from Museum Vrolik (Amsterdam) and Museum Bleulandinum (Utrecht).Look for my new "Cabinet of Curiosities" website coming soon (www.mundieart.com/cabinet).
door: BAXr4b4dyzXn
Nieuwsbrief Weihnachtsoratorium en voorstellen vrijwilligersteam

image
Kerst vieren zonder kerstlied, dat kàn toch niet? Doe je mee aan Bach’s grootse kerstlied? Het WeihnachtsOratorium.
Op zaterdag 16 december beleven we  ons jaarlijks Kerstconcert. We hebben stemrepetities vanaf 25 november, zodat je alles goed kan meezingen en de voorpret al begonnen is! De vroegboekkorting voor meezingen eindigt op 25 oktober, extra reden om je aanmelding niet uit te stellen! Dit jaar voeren we cantates 1, 2, 3 en 6 uit.

Aankomend weekend op zondagmiddag 29 oktober kun je gratis komen luisteren naar de uitvoering van projectkoor 'Tranen en Troosten', in de Torenpleinkerk in Vleuten. In tegenstelling tot de titel is de muziek (zowel a capella als met orkest) een samenstelling van hoopgevende liederen en cantates van 1500 tot nu.

We realiseren ons dat alle levenskosten de afgelopen jaren gestegen zijn, en dus ook die van onze meezingkaarten.  Dat vinden we niet leuk, maar graag geven we uitleg hoe we daar mee om gaan:

We willen solisten fatsoenlijk maar niet rijkelijk betalen èn wij bieden daarnaast 2 repetities aan voor een meezingconcert, die bijdragen aan de kwaliteit en dus het zangplezier bij Passieprojecten. Dat is feitelijk onze specialiteit! Voor sommigen is die prijsverhoging betaalbaar, maar niet voor iedereen! Het deelnemerstarief is hiermee reëel, maar wij zetten graag de deur open voor wie dat bedrag een bezwaar is: je kunt je aanmelden middels aanbetaling met een lager bedrag dan aangegeven, en je vermeldt in het vak OPMERKINGEN, wat het bedrag is dat jij kunt uitgeven. Dat doen we dus op basis van vertrouwen. Daarnaast kan je tot 25 oktober profiteren van vroegboekkorting.

Nu onze trouwe Janny en Gaia ‘met pensioen’ zijn is ons vrijwilligersteam geheel vernieuwd met een nieuw 'Meezingteam'. Daar zijn we erg blij mee en we stellen ons graag aan jullie voor. Het team bestaat uit Lenneke Derks (financiën), Hilde Hulst (aanmeldmeezing@passieprojecten.nl), Ineke van Vliet (PR), Kirsten Canté (info@passieprojecten.nl) en Peter Klusener die al jaren de orkestchef is (orkest@passieprojecten.nl). Binnenkort komt Imme Bruens ons team versterken, en Mirjam Jaarsveld helpt af en aan ook mee. Meer versterking is altijd welkom.

Het meezingteam
Lenneke, Hilde, Ineke, Kirsten, Peter, Mirjam

Jaaragenda seizoen 2023-2024
Weihnachts Oratorium - zaterdag 16 december 2023
o.l.v. Madeleine Ingen Housz

Cantates 1, 2, 3 en 6
Repetities op zaterdagen 25 nov en 9 dec. in Parnassos - Utrecht
Uitvoering in de Dominicuskerk - Amsterdam
meer info, zie: Weihnachts Oratorium 2023
Vroegboekkorting tot 25 oktober 2023!
Bach - Buxtehude - Fauré, zaterdag 24 februari 2024
o.l.v. Madeleine Ingen Housz

Live koorrepetities op zaterdagen 3 en 10 feb 2024
en mèt orkest op zondagavond 18 feb 2024
Uitvoering in de Torenpleinkerk - Vleuten
meer info, zie: Bach - Buxtehude - Fauré 2024

Fauré was niet de eerste die voor koor en veel altviolen componeerde! Bach en Buxtehude deden dat ook. De Bachcantate past bovendien in het kerkelijk jaar van februari! Tot slot is het in 2024 precies 100 jaar geleden dat Fauré overleed.
Vroegboekkorting tot 1 januari 2024!
Matthäus Passion - Goede Vrijdag 29 maart 2024
o.l.v. Madeleine Ingen Housz

Repetities: live per stem: 2 of 3, én 9 maart - tutti: 24 maart
Uitvoering in de Dominicuskerk - Amsterdam
meer info, zie: Matthäus Passion meezingproject 2024
Vroegboekkorting tot 1 februari 2024!