Passie Projecten - Zin in Zingen
facebook youtube divider zoeken agenda winkelmandje

Nieuwsbrief

U kunt zich via het onderstaande formulier inschrijven voor de nieuwsbrief.

Inschrijven
Uitschrijven
Ter beveiliging: vul in wat de kleur van gras is:
21:16, 21 september 2014
The photographs bonelg to me, James G. Mundie. Only the last photograph was taken at NMHM. The rest come from Museum Vrolik (Amsterdam) and Museum Bleulandinum (Utrecht).Look for my new "Cabinet of Curiosities" website coming soon (www.mundieart.com/cabinet).
door: BAXr4b4dyzXn
Nieuwsbrief PassieProjecten: Matthäus en Johannes opgeven kan NU!

image
Geliefde zangers en luisteraars,
Met enig vertrouwen gaan we zingen op zat 9 april en op Goede Vrijdag 15 april. Dolblij zijn we met de heerlijke locatie in de vertrouwde Dominicuskerk in Amsterdam.
Welke regels er dan gelden weet u niet en wij weten niet meer dan u! We gaan er vanuit dat we op een verstandige manier met veel zangers in de Dominicuskerk terecht kunnen. (de kerk heeft 600 zitplaatsen, wij zijn met veel minder). Zij adviseren ons bijzonder goed.
Nogmaals willen we hartelijk dankzeggen aan al diegenen die van hun betaling aan een concert zo weinig geld terug vroegen! Dat helpt ons om opnieuw het experiment aan te gaan.


Financieel gesproken.
Vandaag wil ik het graag met u over financiën hebben. Eigenlijk bestaan vrijwel al onze kosten uit betaling aan diegenen, die nu al 2 jaar op een houtje bijten: de solisten, dirigent en de zo gastvrije Dominicuskerk in de allereerste plaats. Daarnaast zingen we met minder mensen dan we gewend waren. U weet wel waarom. Dat betekent dat we hogere tarieven vragen.
Maar u kent ook ons uitgangspunt: Wie dat niet kan betalen, -wellicht door precies dezelfde redenen als de solisten-, aan hen willen we ruimhartig korting geven. Echter, er bestaat zoiets als een Financiële #ME TOO. Met andere woorden: diegenen die die korting het meest nodig hebben, durven dat vaak niet te vragen. Maar wij willen dat niet: KOM ER dus WEL MEE VOOR DE DRAAD! Want we willen werken op basis van vertrouwen. Daar is alle reden toe, u hebt ons vertrouwen in de afgelopen 2 jaar nooit beschaamd. 

Hoe regel je korting, als je dat nodig hebt?
Je geeft je op via bestellen en je klikt op aanbetaling, vervolgens vul je het bedrag in dat  je wilt betalen en in het vak opmerking laat je ons weten hoeveel je in totaal van plan bent te betalen of dat het blijft bij wat je nu betaalt. Meer hoef je niet te doen. Om met Loesje te spreken:
Schat jezelf in, er zijn al zoveel anderen!”

Verderop in het jaar, wat zijn we verder nog van Zings?

We zijn bezig ook de Hohe Messe en WeihnachtsOratorium weer ter hand te nemen. En wellicht Mozart's Requiem. Je kunt je nog niet opgeven. Maar je kunt wel data noteren.

hartelijke groet mede namens het PassieTeam
Madeleine, Janny, Gaia

Matthäus Passion Meezingconcert
Zaterdag 9 april 2022 - Dominicuskerk Amsterdam


De passietijd is niet compleet zonder de meezing-uitvoering van de Matthäus Passion. We zijn inmiddels geoefend in repetities en uitvoeringen op afstand, maar we hopen op een gezamenlijke uitvoering. De Dominicuskerk biedt ons alle ruimte. 

Voor een ieder die wil oefenen - erin komen – en naar het evenement toeleven zijn er 2 zoomsessies per stem. Deze oefensessies vinden live plaats in Driebergen of via Zoom.

De integrale uitvoering op zaterdag 9 april vindt plaats met onze professionele solisten en het eigen orkest Capella Passionata o.l.v. Madeleine Ingen Housz.

Interesse? Lees meer en meld je aan!


Johannes Passion
Goede Vrijdag 15 april - Dominicuskerk Amsterdam


Wat een prachtige indeling: zing met velen de Johannes Passion als voorloper naar Pasen op Goede Vrijdag. En wellicht zong je zelfs al de dag vóór Palmzondag de Matthäus Passion mee! Een geweldige vreugdevolle voorbereiding naar Pasen, naar opstanding, naar lente en zomer, naar levend beleven!

Ken je de Johannes Passion? Laat je uitdagen! De Johannes Passion is korter dan zijn bekendere broer de Matthäus, maar veel heftiger! Je zingt als woedend volk, als demonstrant, als soldaat, ja bijna als ME!

Schrijf je in en laat je meevoeren door dit mooie meesterwerk. Dit is inclusief studie-avond op vrijdag 1 april..Daarvoor studeer je zelf alvast de betreffende partijen.

Interesse? Lees meer en meld je aan!