Passie Projecten - Zin in Zingen
facebook youtube divider zoeken agenda winkelmandje

Nieuwsbrief

U kunt zich via het onderstaande formulier inschrijven voor de nieuwsbrief.

Inschrijven
Uitschrijven
Ter beveiliging: vul in wat de kleur van gras is:
21:16, 21 september 2014
The photographs bonelg to me, James G. Mundie. Only the last photograph was taken at NMHM. The rest come from Museum Vrolik (Amsterdam) and Museum Bleulandinum (Utrecht).Look for my new "Cabinet of Curiosities" website coming soon (www.mundieart.com/cabinet).
door: BAXr4b4dyzXn
Nieuwsbrief Stille kersttijd

image
Goedendag dierbare zangers,

Ik ga niet proberen de zaken mooier voor te stellen. Tot vervelens toe worden we overvoerd met corona informatie en inschattingen over wat ons te wachten staat. En eerlijk gezegd: daar maak ik me geen illusies over, wat onze diverse standpunten ook zijn. Daarom vertel ik gewoon kort en krachtig waar we wél mee bezig zijn en wat we wél van de grond hopen te krijgen.

Sinds het bericht van de overheid zaterdagavond 18 dec hebben we helaas moeten besluiten de beide projecten van de komende weken te annuleren.
  • In diverse instellingen hadden we met onze minibezetting van 7 zangeressen de Ceremony of Carols zullen uitvoeren. We hadden hard gestudeerd en ons niveau was intussen hoog geworden.
  • Ook geannuleerd is ons plan om op 29 december met 35 zangers de koordelen te zingen uit het Weihnachts-Oratorium in de hal van Amsterdam CS bij de stationspiano en daarna af te sluiten bij de vleugel in de Dominicuskerk.
Giften en steun
Eerst willen we u hartelijk bedanken voor alle giften die we mochten ontvangen, waarmee we dirigent en solisten tegemoet kunnen komen in de gederfde inkomsten. Veel dank ook voor de warme reacties en bemoediging.
We hopen dat u ons (opnieuw) met een kleine gift wilt ondersteunen om te overleven. We hoeven u niet uit te leggen, dat ook een culturele organisatie als de onze, die vrijwel verlamd is in haar mogelijkheden, toch kosten heeft om het hoofd boven water te houden. We willen de organisatie gezond houden om ook in de komende jaren zangprojecten aan te kunnen bieden. Dus ga naar de website met rechts de rode knop en verras ons met uw Kerst bijdrage 2021. En u weet het nog? Wij hebben een Culturele ANBI-status, dus uw gift is voor 125% (!) aftrekbaar voor de belasting!

Wat de toekomst brengen moge…..
Matthäus Passion SAFE THE DATE: GOEDE VRIJDAG 15 APRIL Dominicuskerk Amsterdam
We gaan de Matthäus Passion echt niet overslaan!! Wordt dat zoom/streaming? Wordt het deels live of een gevulde Dominicuskerk? Wie zal het zeggen. Maar vindingrijk zullen we blijven, daar kunt u van ons op aan.
Als de nood aan de man komt, help ons aan ideeën: welke grote binnenplaats of openluchttheater had u in gedachte? Laat het ons weten, zodat onze kansen optimaal worden!

Privé zangles – het leukste alternatief
Je weet het net zo goed als ik: zingen is een mentale en fysieke bijdrage aan je levenslust, aan je energie, aan je sociale verbondenheid én aan je immuunsysteem. Om vanuit die gedachte te werken, dat vind ik juist erg leuk.
Dat betekent:
vals zingen: welkom bij me,
niet durven: welkom,
met partner zingen: welkom,
altijd hees naar halfuur zingen: welkom!
Stuur een mailtje naar madeleine@passieprojecten.nl, meestal leidt dat tot een overleg per telefoon en daaruit rolt een afspraak.
 
Aanrader voor zangloze kerstdagen
Koop het boek van Roek Lips, waarin o.a. Madeleine geïnterviewd is over levensvragen, en waarin nog 80 andere inspirators aan het woord zijn: Wie kies je om te zijn, gesprekken over een nieuwe tijd.
 
We wensen iedereen, zangers of niet-zangers, innige en hartverwarmende kerstdagen toe!
En goede moed om het nieuwe jaar onbevangen tegemoet te treden!

Madeleine
mede namens Janny, Gaia en Peter