Passie Projecten - Zin in Zingen
facebook youtube divider zoeken agenda winkelmandje

Nieuwsbrief

U kunt zich via het onderstaande formulier inschrijven voor de nieuwsbrief.

Inschrijven
Uitschrijven
Ter beveiliging: vul in wat de kleur van gras is:
21:16, 21 september 2014
The photographs bonelg to me, James G. Mundie. Only the last photograph was taken at NMHM. The rest come from Museum Vrolik (Amsterdam) and Museum Bleulandinum (Utrecht).Look for my new "Cabinet of Curiosities" website coming soon (www.mundieart.com/cabinet).
door: BAXr4b4dyzXn
Nieuwsbrief PassieProjecten - naar de herfst

image

Nu de zomer aan zijn eind komt, is het wellicht tijd om je keuze te maken, of en wat je wilt zingen in het najaar 
 nu de dagen langzaamaan weer korter worden? 
1. Wie zin heeft in een groots werk met grotere groep zangers, laat je uitdagen om mee te doen aan één van Bach's  hoogtepunten: klik hier naar
Hohe Messe of scroll naar onder.
2. Wil je je stem opfrissen na alle Coronatijden, ben je hees, of durf je niet goed, of wil je eens voluit gaan? Met welke vraag je ook zit ben je welkom. Kies voor een klein groepje intense dag werk.
 

  • Verbonden met elkaar en met de muziek. Daar gaan we voor. Dat doen we in de meezingconcerten en andere activiteiten, die komend najaar weer op de agenda staan:  de Hohe Messe, en de stem1daagse  en Sing together 20 sept- 25 april
    Op onze website is al volop informatie te vinden en kun je je al inschrijven.
Tot zings!
Team PassieProjecten
 
Hohe Messe Meezingconcert

Amsterdam, 29 oktober 2022
Op 24 sept starten tenoren, bassen en sopranen I en II. Maar voor zo'n repetitie is het wel zeer wenselijk dat je je hebt voorbereid! Wat je die eerste repetitie te wachten staat, staat allemaal aangegeven op de website onder tabblad voorbereiding!
Bij de uitvoering zingen we de volledige mis, dus ook alle delen van het Credo. Sommige delen worden door een kleinere bezetting gezongen. Zie ook  in de bijlage in de groene strook

Om te zorgen dat we met zijn allen goed voorbereid zijn om de uitvoering tot een succes te maken zijn er drie studiemomenten:
2x Zoom/live-repetities per stem én 1 studiedag only LIVE in Zeist.
Deze horen bij je inschrijving, en worden sterk aanbevolen.
De prijs van het project is inclusief al deze studiemomenten.
Wie korting goed kan gebruiken, schroom niet daar gebruik van te maken!
Interesse? of aanmelden? Lees meer!
 

Sing together 20 sept- 25 april

Niet zingen om een prestatie, maar op zoek naar spel en ongekunstelde vitaliteit. Veel plezier, best hard werken, maar ook veel opsteken: dat is de rode draad. We zingen soms éénstemmig, soms improvisatie, maar vaak eenvoudig meerstemmig. Met begeleiding van accordeon of piano.
Het liefst zingen we tot slot wat meer verstilde liederen.
Met nieuwe energie ga je weer naar huis!

Interesse? of aanmelden? Lees meer!

 

Stem 1-daagse
Driebergen, vrijdag 23 september
10.00-14.00u
Samen zingen is heerlijk, alleen zingen is doodeng. Alleen zingen is je zelf bloot geven, kwetsbaar worden. Hoe ga je daar mee om?

Tijdens de stem-1-daagse helpt Madeleine je gehoor te geven aan de impulsen van je lichaam, je klankkast. Vrijheid, plezier, het lichaam in cadans: daar zijn we naar op zoek. We zingen samen en alleen, vanuit het verlangen om vrij uit te zingen. Met hart en ziel, maar ook met grond onder de voeten. (reductie naar draagkracht is mogelijk!)

Interesse? of ook de sprong wagen?  Lees meer!