Passie Projecten - Zin in Zingen
facebook youtube divider zoeken agenda winkelmandje

Sing together 2022-2023

20 september-25 april 2023 Let op de datum ! dit project is voorbij!

  • Wie het al eens heeft meegemaakt, weet hoeveel kracht je kunt ontlenen aan het samen zingen van wereldmuziek. Liederen uit alle culturen waarin levenswijsheid en vitaliteit de weg wijzen. Samen met elkaar spelen is de rode draad; je gaat verkwikt naar huis!
  • Bij "Sing together" zingen we in blokken van 3 weken achtereen en dan 2 weken vrijaf. We hebben een map met wereldliederen en het nieuwe boek van Hagara Feinbier: Come Together Songs. Sommigen kunnen noten lezen, voor anderen is notenschrift Chinees. We nemen elkaar daar in mee.

O.l.v. Madeleine Ingen Housz.

Downloads

Met het zingen van dit wereldrepertoire werk je aan het versterken van de innerlijke kant: weinig bladmuziek, veel aanleren op je gehoor en uit je hoofd zingen als stuur of als uitdaging. Je innerlijk vertrouwen groeit. Je zou het vocale fitness kunnen noemen.

Niet zingen om een prestatie, maar op zoek naar spel en ongekunstelde vitaliteit. Veel plezier, best hard werken, maar ook veel opsteken: dat is de rode draad. We zingen soms éénstemmig, maar vaak eenvoudig meerstemmig. Met begeleiding van accordeon of piano. Het liefst zingen we tot slot wat meer verstilde liederen. Met nieuwe energie ga je weer naar huis!

Indeling van de avond:
19.20 welkom, take a seat
19.30 een liedje en kort samen inzingen
19.45 liederen uit come together
21.00 thee pauze
21.15 herhalen van liederen die we al kennen
21.45 goede nacht en weer naar huis

Je wordt verzocht het nieuwe deel Come Together Songs IV van Hagara Feinbier aan te schaffen (€19,50). Mooie teksten, veel lichte meerstemmigheid. Je kunt dit boek op de eerste avond aanschaffen via mij, dan geef ik korting (€16).

Juist in deze tijden is het menselijk contact zo ongelooflijk belangrijk. In de zaal hebben we een luchtreiniger en CO-2 meter staan. Alles coronaproof met voldoende ventilatie. En er liggen warme dekentjes i.v.m. de ventilatie.

Wil je meer weten over Madeleine en haar visie op stemexpressie en stembevrijding? Klik hier.


Soort: Passiekoren
Periode: 20 sept - 25 april
Tijden: 19.30 - 21.45 dinsdag avonden
Bijzonderheden: max 10 deelnemers 22+2 avonden
Prijs: € 310,- (maar- indien nodig- met korting tot min.€195) (aanbetaling mogelijk)
Leiding: Madeleine Ingen Housz
Locatie: Haagje 1 15min van NS-Driebergen
't Haagje 1
3971MZ Driebergen

24/22 dinsdagavonden

Er staan 24 zangavonden gepland, je betaalt er 22 van. Ik neem de vrijheid om 2x een avond tijdig af te blazen zonder een andere avond toe te voegen.

We zingen in de basis ca. 3 weken achtereen en dan 1 week vrij. Zo blijven de melodiën veel beter in ons geheugen, dan als we telkens eens per 14 dagen zingen.

Noteer de data dus heel erg goed in je agenda!
20 en 27 sept en 4 okt 2022
18 en 25 okt en 1 nov 2022
15 en 22 en 29 nov 2022
13 en 20 dec en 27 dec 2022
3 en 31 jan 2023
7 en 14 en 21 febr 2023
7 en 14 en 21 mrt 2023
4 en 11 en 18 en 25 april 2023


Hieronder kunt u algemene reacties plaatsen. Voor vragen of opmerkingen graag contact met ons opnemen.
Ter beveiliging: vul in wat de kleur van gras is:

Eindelijk
Dit helpt me verder.
Wat een plezier!
Ik ga hier durven mijn mond open te doen.
Diane

Veel meer dan ik kon denken
Wat is het toch jammer dat jij niet erkend wordt door de zorgverzekeraars als een fantastische therapeute.
Als ik zie wat jij allemaal bij mij naar boven haalt en wat jij mij allemaal laat voelen ! Soms kun je heel confronterend zijn en kan dat even heel hard aankomen, maar later kan ik het dan weer een plekje geven. Het spelen met stem, geluid en lijf levert veel meer op dan de gesprekken met de psychologe.
Ik heb genoten van de stemexpressie dagen, ook al waren er tranen en frustraties! Ik ben er nog lang niet, het borrelt enorm van binnen, maar ergens is die `nieuwe jas` !
Heel veel dank voor jouw enorm enthousiasme en geduld!
Anneke

Fenomenaal
Je doet het echt fenomenaal. De selectie van de liedjes, de afstemming op wat nodig is, de leiding die je neemt en de ruimte die je geeft. Ook om angst weg te nemen om `t niet goed te doen of niet goed te zijn. Het finetunen zodat t nog mooier wordt, jouw uitleg van de context, de uitnodiging om te luisteren en waar te nemen. Teveel om op te noemen. Het resultaat bij mij was een dag waarin ik het koud had naar lekker tintelende handen en voeten en een gevoel weer helemaal heel te zijn. Heeeeerlijk! Tot volgende week, ik verheug me er nu al weer op!