Passie Projecten - Zin in Zingen
facebook youtube divider zoeken agenda winkelmandje

Zingen op het leven

7 januari-10 juni 2014 Let op de datum ! dit project is voorbij!

Iedereen die graag zingt, kan zich bij Passieprojecten in Driebergen het hele jaar door volop muzikaal ontwikkelen. Wie speels wil zingen doet dit zonder blad, wie serieus aan de slag wil, kiest voor zingen van blad. Beide kan natuurlijk ook!

Schroom niet als je denkt niet te kunnen zingen. Je kunt er zomaar mee beginnen...

Downloads

Zingen op het leven! Zingen op `t Haagje! Zin in zingen!
Wie het al eens heeft meegemaakt, weet hoeveel kracht je kunt ontlenen aan het samen zingen van wereldmuziek liederen. Liederen uit alle culturen waarin levenswijsheid en vitaliteit de weg naar het hart wijst. De liefde naar elkaar, naar jezelf, naar het leven zelf. Soms alsof je leven ervan af hangt, maar soms ook hangt je leven ervan af. Ongeacht je niveau van zingen, ongeacht je kennis van zingen. Versterken van de innerlijke kant: weinig bladmuziek, veel aanleren op je gehoor en uit je hoofd zingen als stuur of als uitdaging. Je innerlijk vertrouwen groeit.
Het was al een tijd een wens van me om met mensen samen toe te leggen op: - wereldmuziek, improvisatie, call-response zingen. Niet zingen om een prestatie, maar op zoek naar spel en ongekunstelde vitaliteit.
Begeleiding van accordeon.

Nieuwe start voor wie wil om 19.00: improvisatie en ritme spel
We beginnen om 19.00 met - wie wil - ritmische spelen, maar ook zangimprovisatie, circle singing. De start is dus anders dan vorige jaren, waarin ik uitsluitend Taketina deed.
Om 19.45 start het zingen van liederen - soms overgaand in klankimprovisaties.

Biografische schets
Ook al is onderstaand artikel alweer van een paar jaar terug, het geeft nog steeds goed aan waar de verbinding tussen mijn roots en mijn stem en levensgeschiedenis me hielpen om iets van mijn eigen leven te begrijpen. Nu, enige jaren later, heeft het me meer geopend ook van andere levens of van het leven überhaupt iets meer te bevatten.


Soort: Passiekoren
Periode: 7 jan - 10 juni 3x per maand
Tijden: 19.00-19.45u circle song/ 19.45-21.45u zingen
Bijzonderheden: Iedereen kan meedoen
Prijs: € 190,- maar met korting indien nodig (aanbetaling mogelijk)
Leiding: Madeleine Ingen Housz mmv Agaath Mulder
Locatie: Haagje 1 15min van NS-Driebergen
't Haagje 1
3971MZ Driebergen

Data:
15 dinsdagen voorjaar 2014: data: 7-14-21 jan/4-11-25 feb/ 4-18 mrt/1-15-22 apr/6-20 mei/3-10 juni
Locatie en tijden, prijzen, vrienden-help
  • klik op het vakje BEKNOPT, daar staan de gegevens in!
  • TARIEVEN - reducties zie notitie bij Inschrijven:
  • Betalingen mogen contant of per bankrekening.
  • Geïntroduceerd door een deelnemende vriend is 1x GRATIS. Maak daar gebruik van en daag je eigen vrienden uit!
  • Je kunt een losse keer komen, zonder je in te schrijven. Betaling contant per losse keer: 15,-euro. Daarna moet je kiezen.
  • Je kunt ook tijdens `de rit` instappen. Je betaalt dan de inschrijvingsprijs naar rato van de resterende duur + 15,-instapkosten.
  • Toch nog VRAGEN? inhoudelijk: mail mij: madeleine@passieprojecten.nl
  • Of organisatorisch: bel of mail het bureau: info@passieprojecten.nl/0343-533880/06-40865583
  • Of kom gewoon meezingen en vraag het daar!leiding Madeleine Ingen Housz
accordeonist Agaath Mulder
Hieronder kunt u algemene reacties plaatsen. Voor vragen of opmerkingen graag contact met ons opnemen.
Ter beveiliging: vul in wat de kleur van gras is:
03:00, 25 september 2014
Dank voor je reactie Ed. Tja, vejtdanselirk kunnen we er van alles van vinden. Maar af en toe wordt er als het ware op het knopje play' gedrukt in ons brein en of je wilt of niet dan wordt het oude angstliedje gewoon volautomatisch afgespeeld.Hopelijk heb je inmiddels een manier gevonden om geen last meer van hoogtevrees te hebben?Zonnige groet,Astrid
door: Bs4LdAKKoC

Eindelijk
Dit helpt me verder.
Wat een plezier!
Ik ga hier durven mijn mond open te doen.
Diane
Veel meer dan ik kon denken
Wat is het toch jammer dat jij niet erkend wordt door de zorgverzekeraars als een fantastische therapeute.
Als ik zie wat jij allemaal bij mij naar boven haalt en wat jij mij allemaal laat voelen ! Soms kun je heel confronterend zijn en kan dat even heel hard aankomen, maar later kan ik het dan weer een plekje geven.Het spelen met stem , geluid en lijf levert veel meer op dan de gesprekken met de psychologe.
Ik heb genoten van de stemexpressie dagen, ook al waren er tranen en frustraties! Ik ben er nog lang niet, het borrelt enorm van binnen, maar ergens is die `nieuwe jas` !
Heel veel dank voor jouw enorm enthousiasme en geduld!
anneke

Fenomenaal
Je doet het echt fenomenaal. De selectie van de liedjes, de afstemming op wat nodig is, de leiding die je neemt en de ruimte die je geeft. Ook om angst weg te nemen om `t niet goed te doen of niet goed te zijn. Het finetunen zodat t nog mooier wordt, jouw uitleg van de context, de uitnodiging om te luisteren en waar te nemen. Teveel om op te noemen. Het resultaat bij mij was een dag waarin ik het koud had naar lekker tintelende handen en voeten en een gevoel weer helemaal heel te zijn. Heeeeerlijk! Tot volgende week, ik verheug me er nu al weer op!