Passie Projecten - Zin in Zingen
facebook youtube divider zoeken agenda winkelmandje

Inge van Keulen

Inge van Keulen is zangeres, workshopleider, zangdocente en dirigente. Ze haalde haar bachelor zang bij Mariola Niedzielska in 2008 op de Vrije Muziek Academie. Ze volgde verder lessen bij Paul Hameleers, Christiaan Boele en Sinikka Mikkola. Ze verdiepte ze zich in oude muziek (Rebecca Stewart), muziek en spel als sociale kunst (Werner Kuhfuss), intuïtieve pedagogiek (Par Ahlbom) en internationaal musiceren (Michael Deason Barrow).
In 2012 rondde ze de opleiding familie- en organisatieopstellingen af bij Corael in de Bilt, een methodiek die ze integreert in haar liedcursussen. Bij Rob Vermeulen en Fokko Oldenhuis haalde ze de applicatie koordirectie, voor vakmusici.
Ze zong onder meer in het Rotterdam Symphony Chorus onder Frans Brüggen, Wiecher Mandemaker en James Gaffigan. Ze was 13 jaar zangeres van de Jiddisje volksmuziekband Ayayayy. Naast solistisch, zingt Inge in het kwartet Vier!vocaal, een kwartet dat veelal besloten optredens geeft voor feestelijke bijeenkomsten (doop, jubilea en bij mensen die hun bed/huis niet meer uit kunnen.
Ze dirigeert koorprojecten met een bijzonder thema voor gevorderde zangers.
Maandelijks organiseert ze meezingochtenden met wereldmuziek in verschillende theaters.
Meer informatie op www.zingjeleven.info
 

image