Inge van Keulen

Inge van Keulen is zangeres, zangdocent en dirigent. Ze geeft zangworkshops aan koren en groepen, cursussen zang en liedinterpretatie, concerten, individuele sessies. Centraal hierin is dat mensen in contact komen met zichzelf, soms ook met delen van zichzelf die ze niet kenden. Van daaruit ontstaat ander contact met de wereld om je heen. Of dat nu is door bezoeker van een concert te zijn, als deelnemer in een workshop of meezingconcert, als cursist op een liedcursus. Het gaat erom dat ieder mens volledig mee resoneert. 
 
Inge zong 15 jaar in de Jiddisje band 'Oyoyoyy' en in diverse ensembles oude muziek. Op dit moment zingt ze in het kwartet Vier!Vocaal en ze treedt op met barokmuziek, solo en duetten. 
 
Inge haalde haar bachelor zang bij Mariola Niedzielska aan de vrije muziek Academie  Van Margit Schermann en Christiaan Boele leerde ze de scholing van Werbeck Valborg, een scholing die teruggaat naar de zuivere werking van klank en het onthullen van de stem die in je zit. Ze volgde diverse cursussen, bij Henriette Schenk (operette), Janine Pas (liedinterpretatie), Rebecca Stewart (oude muziek), Dirkjan Horringa (barokmuziek), Werner Kuhfuss (sociale spelen), Par Ahlbom (intuitieve pedagogiek). Daarnaast deed ze de applicatie koordirectie op de HKU Utrecht en de opleiding familie- en organisatieopstellingen bij Corael in de Bilt. 
 

image