Passie Projecten - Zin in Zingen
facebook youtube divider zoeken agenda winkelmandje

Martin Kuijlenburg

Martin Kuijlenburg is opgeleid als pianist, schoolmusicus en koordirigent en staat daarom op een veelzijdige manier in het muziekleven.
Na een loopbaan als muziekdocent is hij vooral werkzaam als dirigent van koren, eerst bij PassieProjecten en sinds 2016 onder de eigen vlag van Zingis!
Op zijn repertoire staan naast grote werken voor koor, solisten en orkest ook minder gangbare composities voor kamerkoor en gemengde instrumentale bezettingen. Een speciale plek in dit brede spectrum is voor het Zingis-De- Week-Uit-koor waar voornamelijk uit het hoofd wordt gezongen.
In zijn eigen muziekstudio in Zeist geeft hij piano- en vocalcoaching-lessen.
Op regelmatige basis verleent hij zijn medewerking als musical director aan muziek-theatrale producties, onder meer bij Démasqué.
Als pianist vormt hij een duo met de violiste Elfriede Kooreman, die ook de instrumentalisten voor de koorconcerten en voor de jaarlijkse zomerweek in Burg Feistritz in Oostenrijk bij elkaar brengt.
Gedrevenheid, enthousiasme, liefde voor ambachtelijke vaardigheden in het musiceren en bovenal het samen zoeken naar vitaliteit zijn kenmerken van zijn benadering.
 

image