Passie Projecten - Zin in Zingen
facebook youtube divider zoeken agenda winkelmandje

Vervolg Jaartraining 2015/2016

9 oktober- 4 maart 2016 Let op de datum ! dit project is voorbij!

De Vervolg Jaartraining is speciaal voor mensen die reeds eerder de basis Jaartraining Stemexpressie hebben gevolgd. In de Vervolg Jaartraining werk je de opgedane ervaringen verder uit.


Op verzoek van deelnemers aan de Jaartraining Stemexpressie is er dit vervolgtraject. We gaan verder middels stemexpressie en zingen met het ontdekken van je eigen klank en de eigen wijs om opnieuw de vreugde van het leven te kunnen voelen middels het zingen. En om je stem steviger naast de ander te maken. Jij en de ander is meer dan twee.

Mochten deelnemers een intervisiegroep willen vormen dan kan dat vanuit eigen initiatief worden georganiseerd. Het is geen vast onderdeel van de training. Het is ook mogelijk om na de bijeenkomsten gezamenlijk met elkaar te eten en een film te bekijken.


Soort: stemexpressie en zang
Periode: 9 okt 2015 - 4 mrt 2016 zie dag info details
Tijden: 10.00-17.00
Bijzonderheden: voor jaartrainers en uitzonderingen
Prijs: €726.- (aanbetaling mogelijk)
Leiding: Madeleine Ingenhousz
Locatie: Haagje 1 15min van NS-Driebergen
't Haagje 1
3971MZ Driebergen

DATA: vrij 9 okt
vrij 30 okt
za 14 nov combi met jaartraining
za 16 jan combi met jaartraining
za 13 feb combi met jaartraining
vrij 4 mrt

Prijs: € 726,- Aanbetaling: €150
Voor wie: voor jaartrainers en mensen met voldoende zangervaring (ahv intake gesprek afstemmen)
Tijd: 10 – 17 uur
Lunch niet inbegrepen, wel koffie en thee inbegrepen
Locatie: `t Haagje 1, 3971 MZ Driebergen.Algemene informatie:
Indien de deelnemers een intervisiegroep willen vormen dan kan op eigen initiatief plaatsvinden.
Voor wie nieuw wil instappen in deze reeks, graag even in overleg met madeleine@passieprojecten.nl


Leiding : Madeleine Ingenhousz
Organisatie: Janny Cornelisse
Hieronder kunt u algemene reacties plaatsen. Voor vragen of opmerkingen graag contact met ons opnemen.
Ter beveiliging: vul in wat de kleur van gras is:
11:06, 15 juni 2015
Goedemorgen Madeleine, Oefening baart kunst is niet alleen een gezegde, maar geldt zeker ook voor de stemexpressie. Wat zaterdag bij het aanbieden van de stokrozen niet zomaar uit mijn mond naar voren kwam en bij het afscheid ook niet, zet ik hierbij op de mail. Ik heb met bewondering gekeken naar jouw leiderschap. Binnen enkele sessies wist jij de groep bij het beginrondje een veilige plek te bieden, waar iedereen zijn sores kwijt kon en dat ook deed. Door dit delen vormden wij al snel een hechte club, waar het goed toeven was. Dit gevoel van willen delen zette zich voort in de intersinging-bijeenkomsten. Soms bleef het zelfs bij pratend delen en schoot het oefenen met zingen erbij in. Uit ervaring weet ik dat het leiderschap bepalend is voor het wel en wee in een groep; slecht leiderschap geeft veel wee! Soms kwam het heel directe forse reageren van jou niet goed over. Enkelen voelden zich daardoor niet veilig en spraken zich daarover uit! Stemexpressie. Voor mij waren die momenten ook even slikken, maar leverden altijd wat op. Soms, oh dat hoort bij Madeleine, maar zeker ten aanzien van mijn presentatie van de laatste dag bracht jouw reactie inzicht. Zelfs als jij mij steun aanbiedt weet ik er nog een moeten, dus weerstand aan te koppelen. Bij het naar buiten brengen van de klanken vond ik het moeilijk dat de tranen niet te stoppen waren. Maar één keer moet de eerste keer zijn. Later kon ik deep down een ongelooflijk stralend gevoel voelen, dat ook naar buiten mag komen. Dank je wel voor dit geweldige cadeau. De presentaties van de laatste 2 dagen gaven een prachtig beeld van alle stappen die door iedereen gezet zijn. Ook een feestje. Het is nu weer even wennen aan het gewone dagelijkse leven. Tot gauw, want stoppen is zonde. Veel groeten
door: Plym

18 SEPTEMBER '15 Stem-1-daagse 18 sep 2015
Meer Informatie
11 SEPTEMBER '15 Oriëntatie-avond Jaartraining Stemexpressie 11 sep
Meer Informatie
1 OKTOBER '15 Oriëntatie-avond Jaartraining Stemexpressie 1 okt
Meer Informatie
13 NOVEMBER '15 Jaartraining Stemexpressie 2015/2016 v.a. 13 nov
Meer Informatie