Passie Projecten - Zin in Zingen
facebook youtube divider zoeken agenda winkelmandje

Stoomcursus Mozart Requiem Meezingconcert 2015 sopranen

12 april 2015 Let op de datum ! dit project is voorbij!

Mozarts Requiem, postuum door veel collega's voltooid, blijft een bron van inspiratie. Ongeschijnlijk eenvoudig maar vol van betekenis in de zo vanzelfsprekende noten. PassieProjecten organiseert op 3 mei 2015 een bijzonder meezingconcert in Amsterdam. De leiding ligt in handen van Madeleine Ingen Housz. Speciaal voor drukke zangers die toch graag extra willen studeren, organiseren we de stoomcursus.


Gevorderde en beginnende zangers kunnen zich ten volle voorbereiden op de uitvoering van het Requiem van Mozart door deel te nemen aan de stoomcursus. De cursus voor sopranen bestaat uit één zondagmiddag. Lekker het weekend zingend afsluiten.

De stoomcursus voor sopranen vindt plaats op 12 april. De cursus wordt net als het concert zelf geleid door Madeleine Ingen Housz met begeleiding op de piano. Neem je zelf het klavieruittreksel (Peters) mee?


Soort: Meezingconcerten
Periode: 12 april 2015
Tijden: 13.00u - 17.00u
Bijzonderheden: t Haagje, Driebergen
Prijs: € 27,50
Leiding: Madeleine Ingen Housz
Locatie: Haagje 1 15min van NS-Driebergen
't Haagje 1
3971MZ Driebergen

Locatie: t Haagje 1, Driebergen
Tijden en voorzieningen
13.00 - 15.00 1e repetitie
15.00 - 15.30 pauze
15.30 - 17.00 2e repetitie

Thuis, evt. met hulp van een oefen-Cd. (Peters)
Het is belangrijk dat ieder zelf een klavieruittreksel heeft. (Peters)

Madeleine Ingen Housz met begeleider op de piano.
Hieronder kunt u algemene reacties plaatsen. Voor vragen of opmerkingen graag contact met ons opnemen.
Ter beveiliging: vul in wat de kleur van gras is:


Nieuwe perspectieven
Hallo Madeleine,

Ik had nog nooit met een meezingconcert (ook niet de Mattheus Passion) meegedaan, dus ik had besloten het hele traject mee te doen: stoomcursus én concert met voorbereidende dag. Ik had in de periode daarvoor de muziek al enigszins ingestudeerd thuis.

Ik heb de stoomdagen erg leuk gevonden, ik vind , dat jullie beiden het met veel enthousiasme en humor deden, en het is leuk, om dit met zo`n groep te doen.(....)
Nogmaals: het was erg leuk, en jouw enthousiaste uitnodiging aan de alten, om de hoge G met de sopranen mee te doen, ontlokte bij mij zowaar ineens een prachtige G uit mijn keel... hoe is het mogelijk!... Dit opent nieuwe perspectieven!!

Groetjes,
Anja