Passie Projecten - Zin in Zingen
facebook youtube divider zoeken agenda winkelmandje

Stoomcursus Matthäus Passion Meezingconcert 2015 sopranen en alten

22 februari- 8 maart 2015 Let op de datum ! dit project is voorbij!

PassieProjecten organiseert op 28 maart (Amsterdam) en 3 april 2015 (Utrecht) twee bijzondere meezingconcerten van de Matthäus Passion van J.S. Bach. De leiding ligt in handen van Madeleine Ingen Housz.
Gevorderde en beginnende zangers kunnen zich ten volle voorbereiden op de uitvoering van de Matthäus Passion door deel te nemen aan de stoomcursus op twee zondagmiddagen.
Lekker het weekend zingend afsluiten.


Gevorderde en beginnende zangers kunnen zich ten volle voorbereiden op de uitvoering van de Matthäus Passion door deel te nemen aan de stoomcursus. De cursus voor sopranen en alten bestaat uit twee zondagmiddagen. Super efficiënt en nog erg leuk ook.

De stoomcursus voor sopranen en alten vindt plaats op 22 februari en 8 maart. De cursus wordt net als het concert zelf geleid door Madeleine Ingen Housz met begeleiding op de piano. Neem je zelf het klavieruittreksel (Peters) mee?


Soort: Meezingconcerten
Periode: 22 februari en 8 maart
Tijden: 13.00-17.00u.
Bijzonderheden: n.t.b.
Prijs: €48,-
Leiding: Madeleine Ingen Housz
Locatie: Haagje 1 15min van NS-Driebergen
't Haagje 1
3971MZ Driebergen

Locatie: n.t.b
Tijden en voorzieningen
13.00 - 15.00 1e repetitie
15.00 - 15.30 pauze
15.30 - 17.00 2e repetitie

Hieronder kunt u algemene reacties plaatsen. Voor vragen of opmerkingen graag contact met ons opnemen.
Ter beveiliging: vul in wat de kleur van gras is:


Nieuwe perspectieven
Hallo Madeleine,

Ik had nog nooit met een meezingconcert (ook niet de Mattheus Passion) meegedaan, dus ik had besloten het hele traject mee te doen: stoomcursus én concert met voorbereidende dag. Ik had in de periode daarvoor de muziek al enigszins ingestudeerd thuis.

Ik heb de stoomdagen erg leuk gevonden, ik vind , dat jullie beiden het met veel enthousiasme en humor deden, en het is leuk, om dit met zo`n groep te doen.(....)
Nogmaals: het was erg leuk, en jouw enthousiaste uitnodiging aan de alten, om de hoge G met de sopranen mee te doen, ontlokte bij mij zowaar ineens een prachtige G uit mijn keel.....hoe is het mogelijk!....................dit opent nieuwe perspectieven!!

Groetjes,
Anja