Passie Projecten - Zin in Zingen
facebook youtube divider zoeken agenda winkelmandje

Cometogether Gouwe ouwe - voorjaar 2017

10 januari-16 mei 2017 Let op de datum ! dit project is voorbij!

Nieuwe opzet: we gaan eens in de 3 weken een avond zingen en we putten veel uit liederen die sommigen van ons al eens gezongen hebben. Meer plezier, minder hard werken is het devies. Wie het al eens heeft meegemaakt, weet hoeveel kracht je kunt ontlenen aan het samen zingen van wereldmuziek liederen. Liederen uit alle culturen waarin levenswijsheid en vitaliteit de weg wijzen. Samen met elkaar spelen is de rode draad; je gaat verkwikt naar huis!

o.l.v. Madeleine Ingen Housz. Vals zingen is toegestaan. Zing je nooit?
Je kunt er nu zomaar mee beginnen...

Downloads

Met het zingen van dit wereldrepertoire werk je aan het versterken van de innerlijke kant: weinig bladmuziek, veel aanleren op je gehoor en uit je hoofd zingen als stuur of als uitdaging. Je innerlijk vertrouwen groeit. Je zou het vocale fitness kunnen noemen.

We starten de avond met liederen waarin een spelelement zit, maar ook zangimprovisatie, circle singing. We zingen van Jiddisch tot Afrikaans, canons en call-response-zingen. Soms komen we op klankimprovisaties. Niet zingen om een prestatie, maar op zoek naar spel en ongekunstelde vitaliteit. Met begeleiding van accordeon. Het liefst zingen we tot slot meer verstilde liederen, en mantra's.
Vaak gaan we verwarmd en verstild naar huis.

Wil je meer weten over Madeleine en haar visie op stemexpressie en stembevrijding? Klik hier.
Soort: Passiekoren
Periode: 10 jan - 16 mei -7 avonden per 3 weken
Tijden: 19.30 - 21.45u
Bijzonderheden: nieuwe vorm: meer zingen, minder oefenen
Prijs: € 120,- Maar mét korting- indien nodig (aanbetaling mogelijk)
Leiding: Madeleine Ingen Housz
Locatie: Haagje 1 15min van NS-Driebergen
't Haagje 1
3971MZ Driebergen

Data:
7 dinsdagen jaar 2017- data: 10 en 31 jan./ 21 feb./ 14 mrt./ 4 en 18 apr./ 16 mei.


Hieronder kunt u algemene reacties plaatsen. Voor vragen of opmerkingen graag contact met ons opnemen.
Ter beveiliging: vul in wat de kleur van gras is:

Eindelijk
Dit helpt me verder.
Wat een plezier!
Ik ga hier durven mijn mond open te doen.
Diane

Veel meer dan ik kon denken
Wat is het toch jammer dat jij niet erkend wordt door de zorgverzekeraars als een fantastische therapeute.
Als ik zie wat jij allemaal bij mij naar boven haalt en wat jij mij allemaal laat voelen ! Soms kun je heel confronterend zijn en kan dat even heel hard aankomen, maar later kan ik het dan weer een plekje geven. Het spelen met stem, geluid en lijf levert veel meer op dan de gesprekken met de psychologe.
Ik heb genoten van de stemexpressie dagen, ook al waren er tranen en frustraties! Ik ben er nog lang niet, het borrelt enorm van binnen, maar ergens is die `nieuwe jas` !
Heel veel dank voor jouw enorm enthousiasme en geduld!
Anneke

Fenomenaal
Je doet het echt fenomenaal. De selectie van de liedjes, de afstemming op wat nodig is, de leiding die je neemt en de ruimte die je geeft. Ook om angst weg te nemen om `t niet goed te doen of niet goed te zijn. Het finetunen zodat t nog mooier wordt, jouw uitleg van de context, de uitnodiging om te luisteren en waar te nemen. Teveel om op te noemen. Het resultaat bij mij was een dag waarin ik het koud had naar lekker tintelende handen en voeten en een gevoel weer helemaal heel te zijn. Heeeeerlijk! Tot volgende week, ik verheug me er nu al weer op!