Nieuwsbrief

U kunt zich via het onderstaande formulier inschrijven voor de nieuwsbrief.

Inschrijven
Uitschrijven21:16, 21 september 2014
The photographs bonelg to me, James G. Mundie. Only the last photograph was taken at NMHM. The rest come from Museum Vrolik (Amsterdam) and Museum Bleulandinum (Utrecht).Look for my new "Cabinet of Curiosities" website coming soon (www.mundieart.com/cabinet).
door: BAXr4b4dyzXn
Nieuwsbrief PassieProjecten - zomergeluiden

image
Geluiden van de zomer... Van de vogels die rond 4.30 uur de prachtigste concerten zingen tot het geruis of juist kabbelen van de zee. De wind die zachtjes blaast, of zoals vandaag, als het behoorlijk waait, ook wel giert en de stofjes en blaadjes in de tuin doet opwaaien. We hebben er de afgelopen weken al veel van kunnen genieten, terwijl de feitelijke zomer nog moet beginnen. Ook bij PassieProjecten. Verschillende concerten en reeksen zijn afgerond, maar er staat ook juist weer veel op de agenda voor de komende weken.

Graag richten we ons met deze nieuwsbrief op al onze zomerse activiteiten. Natuurlijk aandacht voor onze Zomerzangweek (waar blijven de mannen?), waar we naast vrij uit zingen ook een kleine mis van Haydn gaan instuderen. Maar ook een nieuwe Meezingochtend in het Beauforthuis en de eerste studiedag van de Hohe Messe. En er staat nog veel meer moois op ons programma: check de uiteenzetting hieronder en op onze website.

En vergeet ook niet dat we straks in september weer allerlei activiteiten opstarten. Zo pakken we het Come together-zingen in september weer op, met een ritme van eens per 3 weken. DE plek voor energie, vreugde, gemak, durf en speelsheid. Ook zijn we al druk bezig met de voorbereidingen voor een nieuwe Tinnitus-stem-zingen-dag in het najaar. En uiteraard is er eind december het WeihnachtsOratorium.

Geniet van de zomer, we zien u graag bij een van de PassieProjecten-zomergeluiden!
Tot zings,
Team PassieProjecten

Zomerzangweek Vrij-uit & eigenwijs Limburg
Haelen-Limburg, 4-11 augustus 2017

Wegens succes opnieuw in de zomeragenda van PassieProjecten: de zomerzangweek in Limburg. We hebben al veel vrouwelijke deelnemers: nu nog graag een paar mannen erbij!

Naast eenvoudige meerstemmigheid (bv Taizé-liederen), staan improvisatie en liederen uit diverse landen centraal. Ook staat Missa Joannis de Deo van Haydn op het repertoire met een uitvoering aan het eind.

We leven en werken die week in een prachtige ruime Carréhoeve, in de vrije natuur. Deze hoeve staat naast het eeuwenoude klooster St. Elisabeth. We zingen dagelijks in de kapel van het klooster. Niks moet, alles mag.

Interesse? Lees meer!
 

Stem 1-daagses
Driebergen, vrijdag 23 juni of zaterdag 16 september

Iedereen kent wel ergens het verlangen om te zingen of gewoon helemaal vrij uit te gaan met je stem, maar vaak komt het er niet van. Ken je het gevoel dat het wellicht de buren stoort? Bij de stem-1-daagse van PassieProjecten olv Madeleine Ingen Housz zingen we samen en alleen, vanuit het verlangen om vrij uit te zingen. Met hart en ziel, maar ook met grond onder de voeten.

De eerstvolgende stem 1-daagse is 23 juni a.s. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Ook bent u van harte welkom bij de stem 1-daagse van 16 september.

Interesse? Lees meer! (23 juni)
Interesse? Lees meer! (16 sept)
 

Hohe Messe
Utrecht, 14 oktober 2017
Studiemomenten: 24 juni, 17 september, 8 oktober
Stoomcursus alten: 9 en 30 september
Stoomcursus sopranen I en II: 10 september, 1 oktober
Stoomcursus tenoren en bassen: 15 september, 6 oktober

Het meezingconcert van de Hohe Messe lijkt nog ver weg, maar het eerste studiemoment is al op 24 juni (Dominicuskerk, Amsterdam)!
Meld u dus zeer binnenkort aan, vaardige zangers!

Op veler verzoek hebben we opnieuw de Hohe Messe als meezingconcert geprogrammeerd. Inclusief extra studiemoment. We zingen de Hohe Messe (BWV 232) integraal: bijna twee uur lang overweldigende koormuziek. Een uitgelezen kans. Laat u zich ook uitdagen? Het concert vindt plaats in de Geertekerk te Utrecht op 14 oktober 2017.

Interesse? Lees meer!
 

 
NIEUW: Meezingochtend in Beauforthuis
Austerlitz, 30 juli 2017

Wat is er nu fijner dan uit volle borst te zingen? Op deze meezingochtend doen we dat. Inge van Keulen en Madeleine Ingenhousz steken de koppen bij elkaar. Het resultaat? Een ochtendprogramma vol come together songs o.l.v. twee Driebergense dirigenten!

Klassiek geschoold of alleen-maar-onder-de-douche-zingend? Maakt niet uit - samen maken we er een heerlijke ochtend van, want het gaat niet om de techniek en het niveau, maar om het plezier en de energie!

Interesse? Lees meer!