Passie Projecten - Zin in Zingen
facebook youtube divider zoeken agenda winkelmandje

Nieuws

Nieuwsbrief PassieProjecten - zomergeluiden

7 juni 2017
image image image image image

Geluiden van de zomer... Van de vogels die rond 4.30 uur de prachtigste concerten zingen tot het geruis of juist kabbelen van de zee. De wind die zachtjes blaast, of zoals vandaag, als het behoorlijk waait, ook wel giert en de stofjes en blaadjes in de tuin doet opwaaien. We hebben er de afgelopen weken al veel van kunnen genieten, terwijl de feitelijke zomer nog moet beginnen. Ook bij PassieProjecten. Verschillende concerten en reeksen zijn afgerond, maar er staat ook juist weer veel op de agenda voor de komende weken.

Graag richten we ons met deze nieuwsbrief op al onze zomerse activiteiten. Natuurlijk aandacht voor onze Zomerzangweek (waar blijven de mannen?), waar we naast vrij uit zingen ook een kleine mis van Haydn gaan instuderen. Maar ook een nieuwe Meezingochtend in het Beauforthuis en de eerste studiedag van de Hohe Messe. En er staat nog veel meer moois op ons programma: check de uiteenzetting hieronder en op onze website.

En vergeet ook niet dat we straks in september weer allerlei activiteiten opstarten. Zo pakken we het Come together-zingen in september weer op, met een ritme van eens per 3 weken. DE plek voor energie, vreugde, gemak, durf en speelsheid. Ook zijn we al druk bezig met de voorbereidingen voor een nieuwe Tinnitus-stem-zingen-dag in het najaar. En uiteraard is er eind december het WeihnachtsOratorium.

Geniet van de zomer, we zien u graag bij een van de PassieProjecten-zomergeluiden!
Tot zings,
Team PassieProjecten