Passie Projecten - Zin in Zingen
facebook youtube divider zoeken agenda winkelmandje

Nieuws

Nieuwsbrief PassieProjecten - Nieuw jaar, nieuw geluid...

23 januari 2017
image image image image image

Een nieuw jaar een nieuw geluid...
Na bijna 7 jaar samenwerking is Remko Littooij, onze zakelijk leider, toe aan nieuwe stappen. Hij gaat ons verlaten. Remko heeft ongelooflijk veel voor Passieprojecten gedaan. Zo werden we de afgelopen jaren als organisatie volwassen en kwamen we op eigen benen te staan. Het orkest kreeg een toevloed aan nieuwe orkestleden, er kwamen meer meezingconcerten en we kregen een nieuwe website. En zo kunnen we nog wel even doorgaan! Het is dan ook niet eenvoudig om van Remko afscheid te nemen.
Maar -O vreugde!- we hebben een nieuwe zakelijk leider gevonden in de persoon van Tineke Haveman. Tineke is vertrouwd met concerten, met workshops, met vele solisten en ze staat open voor nieuwe initiatieven. Wij zijn dan ook heel blij Tineke welkom te mogen heten. In snelle vaart is ze zich aan het inwerken binnen PassieProjecten. Remko en Tineke: grote dank voor jullie inzet in het verleden en voor de toekomst.

Zing mee... Ook Messiah kan nog!
Toen wij rond 2000 onze eerste ervaringen opdeden met het organiseren van meezingconcerten, liepen we voorop. Sommigen lachten ons uit om zo'n dwaas idee, totdat ze een concert hadden bijgewoond. Anderen kregen door hoeveel vreugde het gaf, en -net als bij Albert Heijn en de natuurvoedingswinkels- de tijd heeft nieuwe inzichten gebracht. Inmiddels worden door grote en kleine koren in heel het land meezingconcerten georganiseerd.
Bij PassieProjecten houden we vast aan ons oorspronkelijke recept: kwaliteit staat voorop, we zingen met niet meer dan 250 zangers, we bieden een studiedag en stoomcursussen zodat ook nieuwe instromers mee kunnen doen. Zo blijft u bij ons de transparantie van de diverse stemmen horen. Wij blijven de “kleinschaligen” onder de meezingconcerten. En dat willen we graag zo houden. Het eerstvolgende concert op onze meezingagenda is de Messiah op 11 februari, met een studiedag op 5 februari. Er zijn nog plaatsen beschikbaar: u kunt nog meedoen als sopraan, (vrouwen)-tenor en bas. Klik hier voor meer informatie!

Ook andere activiteiten van PassieProjecten vinden binnenkort plaats. Hieronder treft u meer informatie aan.
Tinnitus en Zingen - 25 februari
Meezingavond - 28 april
Stem 1-daagse - 29 april

Tot zings!
Team PassieProjecten