Passie Projecten - Zin in Zingen
linkedin facebook twitter divider nieuwsbrief divider zoeken agenda winkelmandje

Fair trade zingen

Fair trade zingen is voor ons: anderen laten delen in het voorrecht, dat we met zo velen zulke mooie muziek samen zingen.


Giften voor Fair trade zingen
Fair trade zingen
Met de meezingconcerten willen we een bescheiden bijdrage leveren aan een project buiten onze grenzen. Zo geven we handen en voeten aan de rijkdom die we beleven bij onze meezingconcerten. De naam die we daar aan geven: fair trade - zingen

Fair trade zingen is voor ons: anderen laten delen in het voorrecht dat we met zo velen zulke mooie muziek samen zingen.
Daar gaan we dus graag mee door. Daarom treft u de Meezingconcerten op het inschrijfformulier de keus aan:
"Klik hier om een vrijwillige bijdrage toe te voegen". U steunt deze projecten dan met 10,- euro. Dat gaat rechtstreeks als gift naar een van de projecten van Femi.
Inmiddels hebben we gezamenlijk de Projecten van Femi met ca. €10.000 gesteund. Waarvoor veel dank aan alle ondersteunende zangers en luisteraars!
Dit ging in de loop der tijd naar de volgende projecten: Musicians Without Borders
In de komende Meezingconcerten willen we dit Fair- trade-zingen bedrag -middels Femi, de grote ondersteunende organisatie – opnieuw naar Musicians without Borders sturen. Zij doen met muziek in door de oorlog getroffen gebieden, wat wij hier in Nederland doen: de muziek zijn werking laten doen: verbinden, traumaverwerking, levensvreugde. Musicians without Borders is een Nederlands initiatief van zangers die o.a. in Srebrenica en in de Palestijnse gebieden muzikanten aldaar opleiden om mensen met traumaverwerking te helpen middels zingen en bewegen. Door de scholing aan plaatselijke muzikanten bouwen hun projecten aan continuïteit.