Nieuwsbrief

U kunt zich via het onderstaande formulier inschrijven voor de nieuwsbrief.

Inschrijven
Uitschrijven
Ter beveiliging: vul in wat de kleur van gras is:
21:16, 21 september 2014
The photographs bonelg to me, James G. Mundie. Only the last photograph was taken at NMHM. The rest come from Museum Vrolik (Amsterdam) and Museum Bleulandinum (Utrecht).Look for my new "Cabinet of Curiosities" website coming soon (www.mundieart.com/cabinet).
door: BAXr4b4dyzXn
Nieuwsbrief Mattheus Passion Goede Vrijdag Gratis

image

Beste lezer(es),

“lezers” schreef ik nooit als kop in een nieuwsbrief. Maar we zingen al te lang niet. Maar nu wil ik van jou weer zo graag een zanger maken! Liefst niet alleen jou, maar ook je koorlid, je zangvriendin, je dochter. En nu zie ik een kans om dat gestalte te geven! En je hulp heb ik ook een beetje nodig.

Op 2 april Goede Vrijdag kan je live meezingen en luisteren met de Matthäus Passion door Passieprojecten! We hadden met WeihnachtsOratorium een voorproefje en daar kan je zelfs nu nog naar luisteren.

 DAG-INDELING VAN DE UITVOERING:
Om 13.30 deel 1  Om 14.50 middagpauze  Om 15.30  deel 2
Jij zingt huis mee met de stem die je het beste kent.Onze vaste solisten zingen alle delen, koordelen en aria’s  in de Dominicus-kerk. Met de kleinst mogelijke orkestbezetting. Geheel ism de Dominicus-gemeente. Vier solisten zingen koor 1, en vier  solisten zingen koor 2. Wat een knapperds zijn dat!
En jij zingt natuurlijk ook mee met je lievelingsaria’s:  Erbarme dich! Mache dich mein Herze rein!

Jouw voorbereiding: gratis Zoom-cursus  na aanmelding

Geef je op voor de online cursus. Jij kiest welke stem. We repeteren uitsluitend koor 1. Elke stem (sopraan, alt, tenor, bas)  komt 2 x aan bod. 6, 13, 20, 28 maart zie download in de website

Aanmelding en mee doen naar draagkracht

·     Je meldt je aan op de website voor de Zoomcursus. Dan krijg je tijdig – 2 dagen van tevoren de inlogcode voor de ZOOM-cursus. Je kunt met elke stem meedoen!  

·     Twee dagen voor de uitvoering krijg je de streaming-link toegestuurd voor de uitvoering op 2 april. Dan zingen dus velen thuis hun partij, ook al kan je elkaar niet horen, maar bij de Zoom cursus heb je vele gezichten al gezien!  

·      Voorbereiding: Zorg dat je de koorpartituur van Peters in huis hebt tijdens de Zoom cursus  Meer info? Ga naar www.passieprojecten.nl

 

Ondersteuning in coronatijd Wij werken graag op basis van vertrouwen en zelf-inschatting. Natuurlijk is het erg fijn als wij onze solisten en dirigent, die al een jaar goeddeels werkloos zijn, kunnen betalen naast de huur van de kerk.

We zijn ook zeer dankbaar voor al diegenen, die voor hun betalingen, bij vorige afgelaste projecten, afzagen van terugbetaling. Zo komen we samen door de corona-crisis. Ja, dat is echt samen!
Op de website staat een vuurrode zon rechtsboven, waar u naar hartenlust uw goede gaven kunt overmaken. of nog directer: klik hier!

 Help ons dit project te verspreiden :
            Graag willen we velen op dit project attent maken, daar is uw hulp onmisbaar voor!

  •      We zoeken naarstig mensen die van huis uit wil helpen aan dit initiatief meer publiciteit te geven middels nieuwe media, of een radioprogramma  interview etc. Liefst mede met eigen creativiteit. Help ons iemand te vinden, we kunnen dit plan niet zonder jullie tips en uitvoerende hulp!

  •       Stuur deze email door aan vrienden, nodig vrienden en koorleden uit om mee te doen.

  •       Zet dit evenement op jouw Facebook link door naar vrienden of facebook groep.

  •       We zoeken ondersteuning voor financiele verwerking. Wie of wie?

hartelijke groet, Madeleine met haar Meezing-Team