Nieuwsbrief

U kunt zich via het onderstaande formulier inschrijven voor de nieuwsbrief.

Inschrijven
Uitschrijven
Ter beveiliging: vul in wat de kleur van gras is:
21:16, 21 september 2014
The photographs bonelg to me, James G. Mundie. Only the last photograph was taken at NMHM. The rest come from Museum Vrolik (Amsterdam) and Museum Bleulandinum (Utrecht).Look for my new "Cabinet of Curiosities" website coming soon (www.mundieart.com/cabinet).
door: BAXr4b4dyzXn
nieuwsbrief madeleine

image
ik probeer
maar er is nu al tekst bij mij weggevallen.
hoe kan dat nou?

Dodenherdenking 2019: kom luisteren naar het Requiem van Fauré en delen uit Stabat Mater
Odijk, 4 mei 2019

Een bijzonder project op een passende datum. Passieprojecten voert op 4 mei het Requiem van Fauré uit met compleet orkest, veel altvioolklank en blazers! En naast het Requiem voeren we ook 5 delen uit het Stabat Mater van Pergolesi met vrouwen die dit al eerder met ons hebben meegezongen.

De voorbereidingen zijn in volle gang met een enthousiaste groep deelnemers. Wil je komen luisteren? Wees welkom: er zijn nog luisterkaarten beschikbaar!

Interesse? Lees meer!
 

 

Hohe Messe Meezingconcert
Amsterdam, 12 oktober 2019

De Hohe Messe als meezingconcert! Na de uitvoeringen in februari 2015 en oktober 2017 hebben we de smaak te pakken. We zoeken nog deelnemers om het koor te versterken. Om te zorgen dat we met zijn allen goed voorbereid zijn om de uitvoering tot een succes te maken zijn er drie studiemomenten. Deze horen bij de inschrijving, en worden sterk aanbevolen.

Aanvullend op de studiedagen is er de stoomcursus. Iedereen die de Hohe Messe nog nooit gezongen heeft, verwachten we daar in ieder geval! In de stoomcursus wordt echte partijstudie gedaan voor wie graag samen met anderen de noten instudeert.

Interesse? Lees meer!

Stem 1-daagse
Driebergen, 7 juni

Voor de stem 1-daagse van 7 juni zijn nog enkele plaatsen vrij. Doe je mee? Samen zingen is heerlijk, alleen zingen is doodeng. Alleen zingen is je zelf bloot geven, kwetsbaar worden. Hoe ga je daar mee om?

Tijdens de stem-1-daagse helpt Madeleine je gehoor te geven aan de impulsen van je lichaam, je klankkast. Vrijheid, plezier, het lichaam in cadans: daar zijn we naar op zoek. We zingen samen en alleen,
vanuit het verlangen om vrij uit te zingen. Met hart en ziel, maar ook met grond onder de voeten.

Interesse? Lees meer!