Passie Projecten - Zin in Zingen
facebook youtube divider zoeken agenda winkelmandje

Nieuwsbrief

U kunt zich via het onderstaande formulier inschrijven voor de nieuwsbrief.

Inschrijven
Uitschrijven
Ter beveiliging: vul in wat de kleur van gras is:
21:16, 21 september 2014
The photographs bonelg to me, James G. Mundie. Only the last photograph was taken at NMHM. The rest come from Museum Vrolik (Amsterdam) and Museum Bleulandinum (Utrecht).Look for my new "Cabinet of Curiosities" website coming soon (www.mundieart.com/cabinet).
door: BAXr4b4dyzXn
Nieuwsbrief PassieProjecten - Tranen, troosten en individuele zanglessen

image
Beste zangers,

Twee projecten die ondanks de coronamaatregelen wel "live" kunnen plaatsvinden? PassieProjecten attendeert je graag op ons kleinschalige koorproject en op de mogelijkheid om individuele zangelessen te nemen. Lees verder en meld je aan!

Tranen en Troosten
Ben jij die zanger(es) die graag de tanden in wat nieuws zet? De fijnproever die graag weer zijn of haar stem wil laten horen? Tja, misschien is dat juist wat we in deze tijden extra nodig hebben. Even helemaal loskomen van de dagelijkse berichten om naar de binnenkant van de ziel te reizen via muziek. Zingend vanuit de tranen, naar troostrijke stukken. Componisten van Purcell tot Tsjaikovsky, van Mendelssohn tot Gheilo hebben prachtige muziek aangereikt.

Twee jaar geleden hebben we ons eerste Tranen en Troosten-project gerealiseerd, als "tussending" bij de Hohe Messe, die we eens per twee jaar uitvoeren. Een fijn project dat met hulp van studietips en met veel pdf-materiaal een kleurrijk programma biedt voor wie zelfstandig zijn stem kan instuderen. Sommige stukken zijn 4-stemmig, anderen zijn wel 6-stemmig. We repeteren en voeren uit in de grote Dominicuskerk: zo kunnen we ons goed aan de coronaregels houden! Een project voor fijnproevers: hieronder en op onze website lees je meer.
 
Individuele zangles

Wellicht dacht je er wel eens over om een zangles te nemen, maar was de afstand, of de rompslomp je teveel. Door het nieuwe abnormaal en de verschillende online mogelijkheden zijn er echter wellicht ook deuren opengegaan om afstanden via internet te overbruggen.

Madeleine biedt daarom individuele coronavrije zanglessen aan via Skype. Met eerst een digitale proefles en daarna een vervolg via Skype of 'gewone' lessen op minstens anderhalve meter.

Hieronder lees je meer en vind je het mailadres waarop je je voor een proefles kunt aanmelden. Aarzel niet en kom met je 'aller-eigenste' vragen over zangdrempels, hoogte en laagte, energie krijgen en speelsheid zoeken door zang, uit je hoofd komen, heesheid vermijden, vrijheid versus schroom...

Tot zings!
Team PassieProjecten

Tranen en Troosten
Dominicuskerk Amsterdam, 23 augustus - 25 oktober

In respons op vele suggesties hebben we voor deze editie van Tranen en Troosten een prachtige reeks vocale muziek samengesteld. Van Purcell via Brahms naar eigentijds (Tormis, Gheilo, Uusberg, Vasks). Van groot verdriet tot troostende zang. Mooi en waardevol!

Maandenlang durfden we dit project niet aan te kondigen in verband met de coronamaatregelen. Maar nu hebben we de keus gemaakt: zowel de repetities alsook de uitvoering vinden plaats in de prachtige, zeer grote hoge kerkzaal van de Dominicuskerk. Dat leidt weliswaar tot extra kosten, maar zo kunnen we ons in ruime mate aan de regels houden! Wij zijn deze kerkelijke gemeente dan ook dankbaar dat zij ons dit mogelijk maken.

Let op: Dit is het enige project van PassieProjecten, waar we bij je aanmelding wél iets willen weten over je muzikale bagage! Genoeg uitgedaagd? Geef je op!

Interesse? Lees meer op de website en meld je aan!
 
Individuele zanglessen
Via Skype of "live" (één op één)

Hoe leuk kan het zijn om -coronavrij!- je eigen stem te ontwikkelen! Welke drempels kom je tegen? En wat een vreugde komt er bij je binnen, als de klank ineens gaat stromen...

Individuele zanglessen via internet, beginnend met een zang-proefles van Madeleine via Skype (te vinden onder: madeleine_1142). En daarna kun je naar keuze verder gaan via Skype of door middel van ‘gewone’ lessen.

Geef je op voor een proefles en stuur een mailtje naar madeleine@passieprojecten.nl met je voorkeursdata en -tijden, dan maken we een afspraak!

Die eventuele live-afspraken vinden plaats bij PassieProjecten op 't Haagje. Een 12-minuten boswandeling vanaf ons mooie nieuwe NS station Driebergen-Zeist. Of met de auto: dichtbij A12, afslag Driebergen Zeist.

Interesse? Lees meer op de website en meld je aan!