Nieuwsbrief

U kunt zich via het onderstaande formulier inschrijven voor de nieuwsbrief.

Inschrijven
Uitschrijven
Ter beveiliging: vul in wat de kleur van gras is:
21:16, 21 september 2014
The photographs bonelg to me, James G. Mundie. Only the last photograph was taken at NMHM. The rest come from Museum Vrolik (Amsterdam) and Museum Bleulandinum (Utrecht).Look for my new "Cabinet of Curiosities" website coming soon (www.mundieart.com/cabinet).
door: BAXr4b4dyzXn
Nieuwsbrief PassieProjecten - Doe mee aan De Digitale Meezing-Matthäus

image
Deze corona-periode stelt ons voor extreme uitdagingen. Thuis, op het werk en zeker ook in onze vrije tijd. Iedereen weet dat wij onze activiteiten hebben moeten stoppen en dat de deelnemers aan onze vele meezingconcerten wellicht of waarschijnlijk -op korte termijn- hun stem niet in de Dominicus- of Geertekerk kunnen laten horen.
 
Maar: wat zouden jullie ervan vinden om vanuit je eigen huiskamer deel te nemen aan De Digitale Meezing-Matthäus (DDMM)? In een van de komende dagen plaatsnemen in je eigen woon-, slaap- of studeerkamer. Je eigen partij inzingen, opnemen en insturen. En dan op 10 april, Goede Vrijdag, de complete uitvoering downloaden en het totaal van alle deelnemers beluisteren. Geheel corona-proof!

Digitale Meezing-Matthäus
Graag stel ik jullie voor aan dit prachtige initiatief van Berend Stumphius, waaraan ook ik als dirigent een bijdrage heb mogen leveren. Berend heeft in samenwerking met professionele musici, zangers en enkele superknappe technici De Digitale Meezing-Matthäus georganiseerd. Qua opzet een beetje vergelijkbaar met het ‘thuisorkest’ van het Rotterdams Philharmonisch Orkest dat vorige week viraal ging of het al eerder zingende virtuele koor van Eric Whitacre.
 
In afstemming met Berend kunnen we je een fantastische aanbieding doen: deelnemers vanuit PassieProjecten betalen niet € 32,00 maar € 23,00 om mee te zingen in dit project. Dit is inclusief meezingen aan het “refrein” van Mache dich mein Herze rein o.l.v. Madeleine! Een fantastische kans om alsnog de Matthäus uit te voeren in een unieke samenwerking. En uiteraard steek je met je bijdrage de participerende musici een hart onder de riem!
 
Hoe werkt het?
Op onze PassieProjecten-website vind je de mogelijkheid om je aan te melden en te betalen voor De Digitale Meezing-Matthäus. ALLEEN DAAR KUN JE JE AANMELDEN TEGEN DIE SPECIALE PRIJS! Op deze pagina vind je onder de knop BESTELLEN de aanmeldmogelijkheid. Op de bij ons gebruikelijke manier. Wij zorgen voor de terugkoppeling aan Berend. Daarna krijg je per e-mail de meezing-opname om, nou ja, mee te zingen dus!
Op de website van De Digitale Meezing- Matthäus vind je meer informatie over het initiatief. Daar hoef je je dus niet nogmaals aan te melden. Wacht niet te lang, want het traject om je bijdrage in te sturen loopt tot uiterlijk 5 april. Daarna vindt namelijk de montage van alle ingezonden stukken plaats.
 
NB: Deze oproep sturen we naar alle ontvangers van de PassieProjecten-nieuwsbrief. Had je je aangemeld voor en voorbereid op ons Matthäus meezingconcert in Utrecht of in Amsterdam? Dit digitale initiatief staat los van onze -nog geheel onzekere- poging om in juni ‘onze’ Matthäus uit te voeren. Het is simpelweg een prachtig extra platform om je stem te laten horen! Had je je niet aangemeld voor de PassieProjecten-Matthäus, om welke reden dan ook? Grijp nu je kans om digitaal mee te doen! Of sponsor dit sympathieke initiatief met een financiële bijdrage. Ook daarvoor vind je op onze website een link.
 
Wat lijkt het me super leuk om straks op Goede Vrijdag toch een aantal bekende PassieProjecten-gezichten te zien in het geheel!
 
Veel plezier met deze unieke meezingkans.
Pas goed op elkaar en tot zings!

Madeleine

Digitale Meezing-Matthäus
Je eigen huis, 31 maart - 5 april

Zoals hierboven omschreven bieden we je graag een unieke kans om deel te nemen aan de Digitale Meezing-Matthäus. Plaatsnemen in je eigen woon-, slaap- of studeerkamer. Je eigen partij inzingen, opnemen en insturen. En dan op 10 april, Goede Vrijdag, de complete uitvoering downloaden en het totaal van alle deelnemers beluisteren. Geheel corona-proof!

Meld je snel aan!