Passie Projecten - Zin in Zingen
facebook youtube divider zoeken agenda winkelmandje

Nieuwsbrief

U kunt zich via het onderstaande formulier inschrijven voor de nieuwsbrief.

Inschrijven
Uitschrijven21:16, 21 september 2014
The photographs bonelg to me, James G. Mundie. Only the last photograph was taken at NMHM. The rest come from Museum Vrolik (Amsterdam) and Museum Bleulandinum (Utrecht).Look for my new "Cabinet of Curiosities" website coming soon (www.mundieart.com/cabinet).
door: BAXr4b4dyzXn
Nieuwsbrief PassieProjecten - Requiem Fauré

image
Beste zangeressen en zangers, 
 
Een “special edition” van onze nieuwsbrief: met specifieke aandacht voor ons meezingconcert op 4 mei: Faurés Requiem. Deze nieuwsbrief richten we met name aan hen die al eerder met ons een Requiem zongen of die al eens met ons het Stabat Mater van Pergolesi hebben vertolkt.
 
Wij hebben gemerkt dat velen van jullie opzien om naar het Akoesticum in Ede af te reizen om daar -inclusief maaltijd en goede zorg- het Requiem van Fauré te zingen. Daarom hebben we besloten om het dichter bij huis te zoeken voor een lager tarief. Dit bijzondere meezingconcert blijft zoals je van ons gewend bent: met een studieavond, èn voor wie dat wil een korte stoomcursus. Ook hebben wij een compleet orkest, in de versie voor kleine koorbezetting!
 
Fauré's Requiem behoort niet tot de moeilijke stukken, het is zeer toegankelijke muziek, daarom hebben wij het voorzien van niveau 2. Om deel te nemen kun je enigszins notenlezen en a.d.h.v. het oefenmateriaal je eigen partij afluisteren. Naast het Requiem zingen we bij de opening van deze uitvoering enkele delen uit Stabat Mater van Pergolesi We willen het geheel afsluiten met de landelijke stilte om 20.00 uur voor de Nationale Dodenherdenking.
 
Dit alles in het prachtige intieme kerkje in Odijk, met goede parkeergelegenheid. De bereikbaarheid vanaf Utrecht met het openbaar vervoer staat aangegeven op de website. Wij hopen met deze nieuwe locatie de drempel te hebben verlaagd en zien uit naar je aanmelding of je vragen!
 
Hartelijke groet,
Meezing team
Madeleine, Gaia en Janny

Requiem Fauré + delen uit Stabat Mater Dodenherdenking 2019
Ede, 29 april - 4 mei 2019

Een bijzonder project op een passende datum. Passieprojecten voert op 4 mei het Requiem van Fauré uit met compleet orkest, veel altvioolklank en blazers! En naast het Requiem voeren we ook 5 delen uit het Stabat Mater van Pergolesi met vrouwen die dit al eerder met ons hebben meegezongen.

Zoals aangegeven, hebben we voor de uitvoering van dit stuk een nieuwe locatie gevonden: het Witte Kerkje in Odijk, dus niet het Akoestikum in Ede! Wees welkom en kom meezingen.

Interesse? Lees meer!