Nieuws

Nieuwsbrief PassieProjecten - Activiteiten najaar 2018

4 oktober 2018
image image image image image

Graag sturen we jullie deze nieuwsbrief bomvol diverse activiteiten die in oktober en november bij PassieProjecten op de agenda staan.

In de komende periode zijn er nog geen Meezingconcerten, maar wel veel korte workshops. Op vrijdag 5 oktober organiseren we de Tinnitus workshop. Diezelfde dag starten we met de duetten van Purcell. Er is voor sopranen nog plek. Op zaterdag 6 oktober de veel gevraagde stem 1-daagse, waar jouw vraag m.b.t. je eigen stem het uitgangspunt is. Op vrijdag 12 oktober is de tweede workshop tenorzingen voor vrouwen. In de leiding niet alleen Madeleine, maar ook Flora Huberts, thuis in wereldmuziek.

Ook de meezingochtenden in het Beauforthuis in Austerlitz komen er weer aan: op zondagochtend 28 oktober, 18 november en 23 december. Waarbij het niet gaat om techniek en niveau, maar om energie en plezier. We zingen uit volle borst, met spontaniteit en vrijheid!

Er is een totaal nieuwe opzet voor de jaartraining van PassieProjecten. Deze bestaat uit vier inspirerende themaweekeinden met elk hun eigen karakter, ritme en geluid. Dompel jezelf onder in het volledige traject, of kies één of meerdere losse weekeinden. Het eerste deel staat in het teken van Jiddische niguns en stembevrijding en vindt plaats op 23 en 24 november. Kom en ontdek de stem die wellicht nog diep in jezelf verborgen is.

Het Meezingconcerten-seizoen komt dichterbij! En dat betekent een begin met de stoomcursussen voor het Weihnachts Oratorium. Dit jaar met een hele mooie selectie inclusief een paar uitdagende stukjes: cantates 1, 2, 5 en 6. De stoomcursussen zijn de perfecte manier om samen deze stukken onder de knie te krijgen. Sopranen en alten komen op 25 november en 9 december bijeen. Tenoren en basen oefenen op 30 november en 14 december. Op 22 december volgt de uitvoering in Amsterdam, kom meezingen!

Tot zings!
Team PassieProjecten