Passie Projecten - Zin in Zingen
facebook youtube divider zoeken agenda winkelmandje

Nieuws

Nieuwsbrief PassieProjecten - Nieuwe tijden, nieuwe aanpak

14 augustus 2020
image image image image image

"Leven met onzekerheid is lastig, maar plannen met onzekerheid nog lastiger!"

Meezingconcerten: zo’n beetje de gevaarlijkste hobby die er bestaat. Wie had dat ooit kunnen denken? We zijn nu al 6 maanden concertloos! Ook wij vinden het nog steeds moeilijk invoelbaar. Maar temeer reden voor ons om hier zeer zorgvuldig mee om te gaan. Want ook jullie weten hoe diezelfde hobby juist inspiratie, verbondenheid en vreugde gegeven heeft in afgelopen jaren.

Nieuwe wegen
Nu het reëel is dat de beperkende maatregelen nog lang zulen doorgaan - met een mogelijke eindstreep ergens tussen 2021 en 2022 volgens voorspellingen - is het aan ons om nieuwe wegen in te slaan, en van de nood een deugd te maken. Daarom wordt onze studieroute helemaal anders! We willen stoomcursussen en studiedagen samenvoegen in Zoom-sessies per stem.

Een geheel nieuwe jas voor de eerstvolgende meezingprojecten. Waarbij we niet heen en weer hoeven reizen, maar elke stem apart zullen behandelen: stem voor stem. Deze nieuwe aanpak zullen we eerst vormgeven in twee projecten, waarover je hieronder meer leest:

  • Zoomproject "Zing thuis", inclusief slotconcert op 9 januari met muziek van o.a Bach, Händel, Vivaldi
  • Meezingconcert Requiem van Mozart, 7 november
Wil je toch graag live zingen? Dan zijn onderstaande kleinschalige projecten wellicht iets voor je. Lees meer hieronder en op de website:
  • Koorproject Tranen en Troosten: er zijn nog enkele allerlaatste open plekken voor alt, tenor en bas. Startdatum: 23 augustus
  • Cometogether zingen met soep en brood, vanaf 7 september in Driebergen
Het zal voor iedereen, ook voor ons, best wel even wennen zijn, maar we willen enorm graag nieuwe manieren verkennen om te blijven zingen. Om de energie van samen zingen te kunnen blijven voelen en verbonden te blijven met elkaar. Het motto de komende maanden zal dan ook zijn:
Wil je weer zingen? Zing dan mee!

Tot zings,
Team PassieProjecten