Passie Projecten - Zin in Zingen
facebook youtube divider zoeken agenda winkelmandje

Nieuws

Nieuwsbrief PassieProjecten - de draad weer oppakken

29 augustus 2019
image image image image image

Voor velen loopt de zomervakantie en einde: tijd om de draad van het dagelijkse leven weer op te pakken. Maar ook om nieuwe uitdagingen aan te gaan en inspirerende projecten te starten. Wij informeren jullie dan ook graag over het nieuwe en bomvolle programma van PassieProjecten dit najaar!

Workshops, koren en stemexpressie
Op dinsdag 3 september starten we weer met Come-together zingen. Een heerlijke inspirerende zangavond eens in de twee weken. Veel plezier, niet te hard werken en toch veel opsteken! En ken je onze goedbezochte zondagse Meezingochtenden in het Beauforthuis al? Kom vooral langs en ervaar dat het niet gaat om techniek en niveau, maar om energie en plezier. Daarnaast wijzen we je graag op onze Stem 1-daagses. Tijdens deze sessies helpt Madeleine je gehoor te geven aan de impulsen van je lichaam, je klankkast.


Al een paar jaar nodigen wij vrouwen uit om de tenorstem mee te zingen. En niet zonder succes! Ook op 20 september organiseren we weer een workshop voor dames om hun krachtige borststem te ontwikkelen. Ook in het najaar: de masterclass Ademhalen. Op 21 september en 2 november komt gastdocent Jerome Wehrens weer naar Driebergen om ons mee te nemen op "ademreis". Na het succesvolle Purcell-duetten-zingen in 2018 starten we vanaf 18 oktober een nieuw project: Romantische duetten. En ook een herhaling vanuit 2018: dompel jezef een heel weekend onder in een andere cultuur: op 8 en 9 november staat de nigun centraal. Het Jiddische lied van de ziel dat zich uitdrukt en zich oefent en laaft aan de melodie.

Meezingconcerten
De Hohe Messe als meezingconcert: 12 oktober is het zover. Ook al hadden we in juni al een eerste studiemiddag, je kunt je nog aansluiten op 14 september voor studiedag 2! Dit najaar staan de stoomcursussen en de twee volgende studiedagen op het programma. We hebben nog ruimte voor enkele deelnemers. En in december volgt uiteraard het Weihnachtsoratorium. Meer informatie over deze en alle andere meezingconcerten in het voorjaar van 2020 vind je op de website. Vergeet je niet alvast aan te melden, ook voor de stoomcursussen.

Tot zings!
Team PassieProjecten