Passie Projecten - Zin in Zingen
facebook youtube divider zoeken agenda winkelmandje

Nieuws

Nieuwsbrief PassieProjecten - Tranen, troosten en individuele zanglessen

27 juni 2020
image image image image image

Beste zangers,

Twee projecten die ondanks de coronamaatregelen wel "live" kunnen plaatsvinden? PassieProjecten attendeert je graag op ons kleinschalige koorproject en op de mogelijkheid om individuele zangelessen te nemen. Lees verder en meld je aan!

Tranen en Troosten
Ben jij die zanger(es) die graag de tanden in wat nieuws zet? De fijnproever die graag weer zijn of haar stem wil laten horen? Tja, misschien is dat juist wat we in deze tijden extra nodig hebben. Even helemaal loskomen van de dagelijkse berichten om naar de binnenkant van de ziel te reizen via muziek. Zingend vanuit de tranen, naar troostrijke stukken. Componisten van Purcell tot Tsjaikovsky, van Mendelssohn tot Gheilo hebben prachtige muziek aangereikt.

Twee jaar geleden hebben we ons eerste Tranen en Troosten-project gerealiseerd, als "tussending" bij de Hohe Messe, die we eens per twee jaar uitvoeren. Een fijn project dat met hulp van studietips en met veel pdf-materiaal een kleurrijk programma biedt voor wie zelfstandig zijn stem kan instuderen. Sommige stukken zijn 4-stemmig, anderen zijn wel 6-stemmig. We repeteren en voeren uit in de grote Dominicuskerk: zo kunnen we ons goed aan de coronaregels houden! Een project voor fijnproevers: hieronder en op onze website lees je meer.

Individuele zangles

Wellicht dacht je er wel eens over om een zangles te nemen, maar was de afstand, of de rompslomp je teveel. Door het nieuwe abnormaal en de verschillende online mogelijkheden zijn er echter wellicht ook deuren opengegaan om afstanden via internet te overbruggen.

Madeleine biedt daarom individuele coronavrije zanglessen aan via Skype. Met eerst een digitale proefles en daarna een vervolg via Skype of 'gewone' lessen op minstens anderhalve meter.

Hieronder lees je meer en vind je het mailadres waarop je je voor een proefles kunt aanmelden. Aarzel niet en kom met je 'aller-eigenste' vragen over zangdrempels, hoogte en laagte, energie krijgen en speelsheid zoeken door zang, uit je hoofd komen, heesheid vermijden, vrijheid versus schroom...

Tot zings!
Team PassieProjecten