Passie Projecten - Zin in Zingen
linkedin facebook twitter divider nieuwsbrief divider zoeken agenda winkelmandje

Nieuws

Van kerstgedachte naar kerstwens

12 december 2018
image image image image image

Beste zangers,

De landelijke website waar jarenlang veel meezingconcerten aangekondigd stonden, is helaas niet meer voor dat doel beschikbaar. Ontzettend jammer voor alle zangers en organisatoren van deze initiatieven!
Vooral omdat meezingconcerten zoveel vreugde en verbinding brengen. En die verbinding kan in deze tijden waarin tegenstellingen vergroot worden (denk aan pro- en anti Trump, voor en tegen Brexit, pro- en anti Zwarte Piet, nationalisme versus globalisme) juist zo belangrijk zijn. De behoefte om ‘samen te komen’ groeit. Om SAMEN iets tot stand te brengen wat je alleen niet kunt. Samen zingen is balsem voor je ziel en een cadeau aan jezelf. Natuurlijk. Maar zingen is juist ook samen iets tot bloei brengen, samen je stem laten horen!

Nu deze verbindende website niet meer bestaat, willen wij graag zo’n landelijke website (laten) bouwen. Eén verzamelplek voor allerlei lokale meezing-initiatieven, bijvoorbeeld onder de noemer www.meezing-klassiek.nl.

Het bouwen van zo’n site kost ca. € 2.000,- (eerste inschatting) en dat geld hebben wij niet. Daarom vragen wij jullie om ons te helpen onze kerstwens te verwezenlijken. Je kunt een financiële bijdrage storten op onze rekening. Je geeft daarmee een cadeautje aan de wereld, aan jezelf en aan PassieProjecten, want zo kunnen nog meer mensen "jubelend van vreugde" in meezingconcerten bijeen komen!

HELP JE MEE?
Wij zien je bijdrage vol goede hoop tegemoet:
Stichting Passieprojecten NL60 TRIO 0786 8441 40
O.v.v. Bijdrage meezing-klassiek.nl

N.B. Het is goed mogelijk dat jezelf degene bent die de website zou willen bouwen, of misschien je zoon, dochter, of iemand anders die je goed kent. Schroom dan niet dit te laten weten aan info@passieprojecten.nl. Wij kunnen je dan ons concept toesturen, met de eisen waaraan deze website moet voldoen.

Vriendelijke groet, namens bestuur en zakelijke leiding,
Madeleine Ingenhousz