Passie Projecten - Zin in Zingen
linkedin facebook twitter divider nieuwsbrief divider zoeken agenda winkelmandje

Nieuwsbrief

U kunt zich via het onderstaande formulier inschrijven voor de nieuwsbrief.

Inschrijven
Uitschrijven21:16, 21 september 2014
The photographs bonelg to me, James G. Mundie. Only the last photograph was taken at NMHM. The rest come from Museum Vrolik (Amsterdam) and Museum Bleulandinum (Utrecht).Look for my new "Cabinet of Curiosities" website coming soon (www.mundieart.com/cabinet).
door: BAXr4b4dyzXn
Nieuwsbrief PassieProjecten - Koorworkshop, iets voor u?

image

Een koorworkshop, wat moet ik me daarbij voorstellen?

Met deze nieuwsbrief informeren we u regelmatig over de cursussen en meezingconcerten van PassieProjecten. Maar wist u dat we daarnaast ook graag het land in trekken om bij verschillende koren workshops te geven? Energieke workshops waarin u met uw koor op een andere manier het zingen gaat beleven. Waarin koor en dirigent nieuwe impulsen krijgen die helpen bij het ontwikkelen van koorklank en de ontwikkeling van het individuele stemgebruik. 

“Het plezier in zingen was al enorm, maar ik geloof echt dat het vertrouwen op het eigen vermogen bij veel leden sterk is toegenomen,” Ronald van Eunen, dirigent Mediant, Driebergen.

Madeleine verzorgt deze workshops op maat. Dirigent en koorleden worden wakker geschud en krijgen een nieuwe impuls en stimulans. Week eens los van de bladmuziek, ook al voelt het soms een beetje griezelig om houvast los te laten. Breng muziek op een andere manier tot bloei, leer te aarden met klank! Met humor en verschillende inzichten gooit Madeleine de vaste werkwijze om. Brein versus gevoel, zingen versus luisteren, luisteren naar elkaars stemgroep, alt versus sopraan: ervaar de vrijheid in klanken!

“Met genoegen kijk ik terug op de workshop van Madeleine. Ze heeft ons in die twee uur heel wat laten zien en beleven. Haar uitspraken over luisteren, ontspannen en geven mogen we ons ter harte nemen!” Edo Elstak, dirigent Excelsior, Leiderdorp.

Lijkt het u iets om een dergelijke workshop bij uw koor te introduceren? Neem gerust vrijblijvend contact op met Madeleine voor een voorstel op maat.

Tot zings!
Team PassieProjecten