Passie Projecten - Zin in Zingen
linkedin facebook twitter divider nieuwsbrief divider zoeken agenda winkelmandje

Nieuws

Nieuwsbrief PassieProjecten - Zing in de zomer!

14 april 2018
image image image image image

Speciale zomerweek-editie

De vroegboekkorting loopt af op 21 april. Een goed moment om tot een besluit te komen om wel of niet deel te nemen!

Over de zomerweek van 2017 schreef een van de deelnemers zo mooi op onze site: "Een aanrader voor iedereen die meer over zichzelf en zijn of haar stem te weten wil komen in een ontspannen sfeer!" Deze woorden vermelden we dan ook graag hier: heeft u zin in zingen in de zomer?

Deze keer verblijven we in een voormalig klooster (Oost) Noord-Brabant, waar al enige tientallen jaren de Gemeenschap de Weyst gevestigd is, die zich toelegt op mens- en milieuvriendelijk leven. Het is goed toeven daar! Met biologisch geteelde voeding uit eigen tuin en eenvoudige -meest eenpersoons- kamers. Gemeenschap de Weyst bevindt zich in het voormalig Kapucijnen klooster te Handel, bij Gemert.

Het programma bestaat uit deels uit het vrij-uit zingen van Cometogether liederen van over de hele wereld. Het andere deel van het programma bestaat uit het instuderen van een eenvoudige klassieker: delen uit de Spatzenmesse van Mozart. Om te oefenen hebben we naar hartelust een prachtige kerkzaal tot onze beschikking.

Op 27 mei a.s. organiseren we een facultatieve voorbereidings- en kennismakingsdag in Driebergen, o.l.v. Madeleine Ingen Housz en Jenny Voncken (dirigente, pianiste). Wij nodigen u van harte uit om te komen. En mocht u zelf verhinderd zijn om aan de zomerzangweek deel te nemen: wellicht kunt u dit bericht aan andere geinteresseerden doorgeven?

Meer informatie en aanmeldmogelijkheid vindt u op onze website. Let op: de vroegboekkorting loopt tot 21 april!

Tot zings!
Madeleine