Passie Projecten - Zin in Zingen
linkedin facebook twitter divider nieuwsbrief divider zoeken agenda winkelmandje

Nieuws

Nieuwsbrief PassieProjecten - deel de inspiratie!

7 november 2018
image image image image image

PassieProjecten, meezingconcerten: hoe kunnen we aan anderen vertellen wie we zijn en wat we doen? We huren niet Carré af om met honderden mensen de Messiah te zingen en zo de aandacht te krijgen. Dat willen we niet en dat kunnen we ook niet. Maar wie zijn we dan wel?

Tijdens de repetities en de uitvoering van de afgelopen Matthäus Passion hebben we een filmpje gemaakt over onze aanpak . Het resultaat? Zes minuten inspiratie van deelnemers en andere betrokken. Zij geven gezicht aan PassieProjecten! Wij nodigen je van harte uit om dit filmpje te zien en vooral ook om het te delen met anderen. Deze link gaat naar de homepage van Passieprojecten waar de film te zien is. Een directe link naar YouTube vind je hier. We delen graag ons enthousiasme. Geef het door!

En natuurlijk is dit meteen ook een uitnodiging om mee te komen zingen met onze komende meezingprojecten. Van het Weihnachts Oratorium en Vivaldi's Gloria, tot het Requiem van Fauré.

En natuurlijk hebben wij ook volop aanbod voor deelnemers die liever vrij-uit-zingen. Kom bijvoorbeeld naar het eerste deel van de thematische jaartraining met Jiddische niguns en stembevrijding. Deze sessie vindt plaats op vrijdag en zaterdag 23 en 24 november. Wees welkom!

Tot zings,
Team PassieProjecten