Passie Projecten - Zin in Zingen
linkedin facebook twitter divider nieuwsbrief divider zoeken agenda winkelmandje

Nieuws

Nieuwsbrief PassieProjecten - een nieuw seizoen, een nieuw geluid!

28 augustus 2018
image image image image image

Voor velen zit de zomervakantie er op: tijd om het dagelijkse leven en de bijbehorende structuren weer te omarmen. En ook om nieuwe uitdagingen aan te gaan en inspirerende projecten te starten. Tijd dus ook om jullie te informeren over het bomvolle programma van PassieProjecten dit najaar!

Workshops, koren en stemexpressie
Op dinsdag 4 september starten we weer met Come-together zingen. Woon je niet ver van Zeist-Driebergen, dan is deze inspirerende zangavond eens per 14 dagen wellicht iets voor jou! En ken je onze goedbezochte zondagse Meezingochtenden in het Beauforthuis al? Waarbij het niet gaat om techniek en niveau, maar om energie en plezier. Heb je ruis of piep in je oor en wil je toch graag blijven zingen? Weet dat we op vrijdag 5 oktober een speciale Tinnitus workshop organiseren. Ook starten we dan in een groep met maximaal 18 vrouwen aan de duetten van Purcell. Daarnaast wijzen we je graag op onze Stem 1-daagses. Ben je hees, of onbekend met je stem? Tijdens deze sessies helpt Madeleine je gehoor te geven aan de impulsen van je lichaam, je klankkast. Tenslotte nodigen we vrouwen uit om hun krachtige tenorstem te ontwikkelen. De eerste workshop op 21 september zit al vol, wees dus welkom op 12 oktober.

Meezingconcerten
In het najaar richten we ons met een groep zangers op het project Tranen en Troostende engelen. Op zaterdag 20 oktober brengen we deze prachtige muziek ten gehore in de Engelse kerk, Begijnhofje in Amsterdam. Kom je luisteren? Onze meezingconcerten staan vooral gepland voor december, februari, april en mei: lees meer over het Weihnachtsoratorium (niveau 3) Gloria van Vivaldi (niveau 2) Matthäus- en Johannes Passion en het Requiem van Fauré (niveau 2) op onze website. Vergeet je niet alvast aan te melden, ook voor de stoomcursussen.

Tot zings!
Team PassieProjecten