Passie Projecten - Zin in Zingen
linkedin facebook twitter divider nieuwsbrief divider zoeken agenda winkelmandje

Nieuws

Nieuwsbrief PassieProjecten - Koor zoekt verfrissing?

3 november 2017
image image image image image

Sommigen van jullie, meezingers, zingen graag mee omdat ze niet elke week naar een koor toe willen. Anderen vinden het juist leuk om de stukken die ze al (bijna) kennen van hun eigen koor, nog eens in een meezingconcert opnieuw te kunnen zingen.

Maar heb je er wel eens aan gedacht om de stem-bevrijdende kant van PassieProjecten bij je koor binnen te halen? Om door middel van een workshop van Madeleine lef, energie, je beter in je lijf voelen en meer durven, dat alles te laten doorwerken in de resultaten van je koor?

“Het plezier in zingen was al enorm, maar ik geloof echt dat het vertrouwen op het eigen vermogen bij veel leden sterk is toegenomen,” Ronald van Eunen, dirigent Mediant, Driebergen

Madeleine verzorgt deze workshops op maat. Dirigent en koorleden krijgen een nieuwe impuls en stimulans. Week eens los van de bladmuziek, ook al voelt het soms een beetje griezelig om houvast los te laten. Breng muziek op een andere manier tot bloei, leer te aarden met klank! Met humor en verschillende inzichten schudt Madeleine de vaste gewoontes los. Brein versus gevoel, zingen versus luisteren, luisteren naar elkaars stemgroep, alt versus sopraan: ervaar de vrijheid in klanken!

“Met genoegen kijk ik terug op de workshop van Madeleine. Ze heeft ons in die twee uur heel wat laten zien en beleven. Haar uitspraken over luisteren, ontspannen en geven mogen we ons ter harte nemen!” Edo Elstak, dirigent Excelsior, Leiderdorp

Lijkt het je iets om een dergelijke workshop bij jouw koor te introduceren? Neem gerust vrijblijvend contact op met Madeleine voor een voorstel op maat. En mocht je nog een koor weten die op zoek is naar een dirigent, Madeleine is op zoek naar een koor of koortje (Utrecht, Gelderland) overdag of ‘s avonds. Mail haar voor tips.

Maar natuurlijk sturen we u niet alleen daarom deze nieuwsbrief. Lees hieronder meer over ons uitgebreide stembevrijdings-aanbod en de diverse meezingconcerten die wij in 2018 zullen organiseren. Voor elk wat wils!

Tot zings!
Team PassieProjecten