Passie Projecten - Zin in Zingen
facebook youtube divider zoeken agenda winkelmandje

Nieuws

Nieuwsbrief PassieProjecten - Meezingen in 2017/2018

30 juni 2017
image image image image image

Een groot en inspirerend aanbod aan diverse meezingconcerten staat u na de vakantie te wachten. Wij informeren u met deze net-nog-even-voor-de-vakantie-nieuwsbrief graag over al onze plannen, zodat u ook uw eigen plan kunt trekken. Meld u aan en noteer de uitvoeringsdata en de data van onze stoomcursussen en studiedagen alvast in uw agenda!

Alle meezingconcerten van PassieProjecten in het seizoen 2017/2018 vindt u hieronder vermeld, inclusief links naar de betreffende pagina's op onze website. Liever een volledig overzicht op papier misschien? Een handig A4-tje om uit te printen vindt u hier. Om thuis op het prikbord te hangen en vooral ook om op andere plekken te verspreiden en aan andere geïnteresseerden mee te geven.
NB: Hierbij is het Exequien-concert van Schütz op 4 mei 2018 in Austerlitz zeer recent toegevoegd aan ons palet: deze staat nog niet op het A4-tje. Het concert van Brahms dat daar wel op vermeld staat is nog in ontwikkeling (nog geen definitieve datum en derhalve nog geen aanmeldmogelijkheid op de website).

Wij wensen u een zeer fijne vakantie en tot zings!
Team PassieProjecten