Passie Projecten - Zin in Zingen
facebook youtube divider zoeken agenda winkelmandje

Nieuws

Nieuwsbrief PassieProjecten - Meezingconcerten

15 november 2016
image image image image image

De eerste twee meezingconcerten van het seizoen 2016 - 2017 liggen alweer achter ons. Met veel genoegen kijken we terug op de uitvoeringen van Pergolesi's Stabat Mater en het Exequien van Heinrich Schütz. Op onze websites vindt u enkele foto's van deze meezingconcertenten terug:
Foto's Pergolesi's Stabat Mater
Foto's Exequien van Heinrich Schütz

Weihnachts Oratorium
Het eerstvolgende meezingconcert is het Weihnachts Oratorium, "Bach's kerstlied". Het concert vindt wederom in de Geertekerk in Utrecht plaats, maar voor het eerst niet op de zaterdag. Vrijdag 23 december organiseren we het Weihnachts Oratorium: zo wordt het nog meer kerst tijdens het concert en kunt u toch op de zaterdag nog kerstvoorbereidingen treffen!
Meld u aan, er is nog plek!

Hieronder vindt u meer informatie over het Weihnachts Oratorium en onze andere aanbod. Meld u aan en noteer de uitvoeringsdata en de data van onze stoomcursussen en studiedagen alvast in uw agenda.

Alle meezingconcerten van PassieProjecten in het seizoen 2016-2017 vindt u hieronder vermeld, inclusief links naar de betreffende pagina's op onze website. Liever papier? Een handig A4-tje om uit te printen vindt u hier. Om thuis op het prikbord te hangen en vooral ook om op andere plekken te verspreiden en aan andere geïnteresseerden mee te geven.

Tot zings!
Team PassieProjecten