Passie Projecten - Zin in Zingen
facebook youtube divider zoeken agenda winkelmandje

Nieuws

Nieuwsbrief PassieProjecten - Zij zingt graag! Hij ook?

25 mei 2016
image image image image image

Zij zingt graag. Hij niet.
Zij wordt blij van zingen. Hij luistert liever.
Zij wil groeien. Hij staat al stevig in zijn schoenen.
Zij heeft veel te winnen met stemexpressie. Hij wil zijn stem niet verliezen.
Zij hoopt dat hij wel wil. Hij wil niet, maar kan het niet uitleggen.
Zij kan een enorme zeurpiet zijn. Van hem hoeft het niet allemaal tekst te krijgen.
Zij gaat zingen. Hij geeft haar graag alle ruimte daartoe.
Zij houdt van muziek. Hij ook.

Dit lijstje gaat niet over iemand speciaal en zéker niet over jou, het komt gewoon wel eens voor. Bij mannen of vrouwen. Zo ongeveer zo…

Er zijn de komende periode bij PassieProjecten heel wat zomerweken en andere activiteiten waar de vrouw kan komen zingen en de man kan meekomen (luisteren of actief meedoen). Of andersom natuurlijk.
Zangers, partners, solisten… wees welkom!

Wat staat er deze zomer zoal op stapel:

  • De Zomerzangweek Vrij-uit en eigenwijs in Limburg is volgeboekt. Daarom organiseren we een extra Zomerweekend van 29 juli tot en met 1 augustus in Driebergen. Dicht bij huis en soms een mooie voorbereiding op de Jaartraining stemexpressie die start op 11 november.
  • Ook de stem 1-daagse van 18 juni is inmiddels volgeboekt. Maar op zaterdag 24 september is er nog ruimte. Kom en laat je inspireren (wellicht neem je daarna de stap naar de Jaartraining stemexpressie).
  • Onze zangreis naar Bulgarije, vertrek 23 juni, heeft nog ruimte voor enkele deelnemers. Ga mee op reis met bezielde en kundige gidsen. Ida is Bulgarije-expert sinds jaren, Madeleine leidt de zang i.s.m. de Bulgaarse zangpedagoge Vyara Petrova.
  • De Zomerzangweek in Burg Feistritz, Oostenrijk is inmiddels een begrip. Van 17 juli tot 23 juli 2016 zijn we er weer en staat de feestelijke Nelson-mis van Joseph Haydn centraal.
  • Tot onze verbazing kennen velen van onze meezingers Schütz niet. De grootste muzikale voorvader van Bach! We gaan zijn Exequien zingen! Wil je eens in kleiner verband zingen? De eerste bijeenkomst voor het Meezingconcert van Heinrich Schütz is voor de zomervakantie: op zo 19 juni komen we bij elkaar. Repetities worden vervolgd v.a. 10/11 sept. en oktober. Interesse in dit kleinschalige project met eigen solisten? We zoeken nog lage vrouwenstemmen en bas en tenor, de rest is volgeboekt.
U ziet: ook in de zomer biedt PassieProjecten diverse activiteiten voor hem en haar. Hieronder en op onze website vindt u meer informatie. Laat u inspireren!

Tot zings,
Team PassieProjecten