Passie Projecten - Zin in Zingen
facebook youtube divider zoeken agenda winkelmandje

Nieuws

Nieuwsbrief Passieprojecten - zomers zingen

12 april 2016
image image image image image

Beste muziekliefhebbers,

En, bent u al plannen aan het maken voor de zomer? Heeft u nog ruimte in uw planning en in uw hoofd voor inspiratie, zang en muziek? Wellicht is het zomeraanbod van PassieProjecten iets voor u?

Zingen levert altijd weer een boeiende reis op en u hoeft echt niet heel ver weg. Samen met de anderen valt er heel veel te ontdekken. Op reis in binnen- of buitenland, samen iets maken wat u in uw eentje nooit zou kunnen! Of is een kort uitje beter in uw zomerse agenda in te passen? Er zijn nog plaatsen beschikbaar bij de stem 1-daagse van zaterdag 18 juni. Gebruik uw verstand, volg uw hart. Ga met ons mee op reis!

Zangreis Bulgarije 2016
Van 23 juni tot 3 juli 2016. Onze specialiste op het gebied van Bulgarije, Ida van Duuren, organiseert al jaren reizen naar dit prachtige Balkan-land. Laat u inspireren door deze Bulgaarse zangeressen en doe mee met Madeleine Ingen Housz en onze Bulgaarse zanglerares.

Zomerzangweek in Burg Feistritz 2016, Oostenrijk
Van 17 juli tot 23 juli 2016. Goede wijn behoeft geen krans. Deze zomerzangweek is een jaarlijks weerkerend feest onder leiding van Martin van Kuijlenburg. Dit jaar met de feestelijke Nelson-mis van Joseph Haydn.

Zomerzangweek Vrij-uit & eigenwijs 2016
Van 5 tot 12 augustus 2016. Zingen onder leiding van Madeleine in een klein verband betekent: uw eigen grenzen verleggen, zachtjes uitgedaagd worden en zie daar: of u nu veel of weinig bagage meenam, u heeft aan het eind van de week uw eigen grenzen verlegd en een hoop bezwaren bezworen. Voor ieder is er een weg!

Hieronder meer informatie en links naar onze site. Kom zingen in de zomer!
Team PassieProjecten